>

Ο κ. Γεώργιος Προβόπουλος Επίσημος Ομιλητής του Executive Summit με θέμα: «Οικονομία σε Μετάβαση: Τεχνολογικές και Αναπτυξιακές Προκλήσεις» που συνδιοργανώνουν η SAP και ο ΣΕΒ

Αθήνα, 3 Απριλίου 2017 – Ο κ. Γεώργιος Προβόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ της Eurobank Bulgaria AD και πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα είναι ο Επίσημος Ομιλητής της Εκδήλωσης με θέμα: «Οικονομία σε Μετάβαση: Τεχνολογικές και Αναπτυξιακές Προκλήσεις» που συνδιοργανώνει η SAP Hellas με τον ΣΕΒ σύνδεσμο επιχειρήσεων και βιομηχανιών,  την Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, 18:00 – 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Εκδήλωση αποσκοπεί στο να αναδείξει τις προκλήσεις της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας κατά τη μετάβαση σε ένα νέο τεχνολογικό πρότυπο, τα πλεονεκτήματα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλά και τις πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για τη δημιουργία νέων δουλειών, ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και κοινωνικής συμμετοχής.

Πέραν της Κεντρικής Ομιλίας, η Εκδήλωση θα φιλοξενήσει Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, στην οποία θα συμμετέχουν οι κ.κ. Χαράλαμπος Καρώνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Viva Wallet, Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος, Intralot, Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, καθώς και ο κ. Γ.  Προβόπουλος. Τον Συντονισμό του Πάνελ, θα έχει ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, Δημοσιογράφος της Εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

# #

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr