>

Ο Όμιλος Εταιρειών UNITEAM επιλέγει τη λύση SAP SuccessFactors Performance & Goals Στρατηγικός SAP συνεργάτης η εταιρεία Supernova Consulting Ltd

Λευκωσία, 31 Μαρτίου 2017 – Συνεχίζοντας να επενδύει σε λύσεις SAP, ο Όμιλος Εταιρειών Uniteam, εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων του επιλέγοντας τη λύση SAP SuccessFactors Performance & Goals. Στόχος του Ομίλου είναι η περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών που παρέχει στο ανθρώπινο δυναμικό του. Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε με επιτυχία ο SAP συνεργάτης, Supernova Consulting Ltd. Αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας ανάμεσα στις ομάδες υλοποίησης, τόσο της  Uniteam όσο και της Supernova, ήταν η άμεση υλοποίηση του έργου το οποίο βρίσκεται ήδη σε παραγωγική φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε εντός μόνο 12 εβδομάδων.

 

Μέσω της λύσης SAP SuccessFactors Performance & Goals, ο Όμιλος θέτει τους προσωπικούς στόχους και την απόδοση του κάθε εργαζομένου στο κέντρο των εταιρικών διαδικασιών, προσφέροντας στο Ανθρώπινο Δυναμικό του τα εργαλεία και τις διαδικασίες που απαιτούνται για σταθερότητα στην εκτέλεση καθηκόντων, άμεση ανατροφοδότηση για βελτίωση και ολική αναγνώριση αποτελεσμάτων για αυξημένη παραγωγικότητα. Επιπλέον, η διεύθυνση αξιοποιώντας την άμεση και έγκαιρη ετοιμασία αναφορών (reporting) είναι σε θέση να λαμβάνει στοχευμένες αποφάσεις σχετικά με την εκπαίδευση κάθε εργαζόμενου, ή ομάδας εργαζομένων, ενισχύοντας το προσωπικό της ακόμα περισσότερο.

“Η απόφαση να αυτοματοποιήσουμε τη διαδικασία αξιολόγησης της απόδοσης και ανάπτυξης του προσωπικού και να προχωρήσουμε με τη λύση SAP SuccessFactors Performance & Goals, λήφθηκε κυρίως για να εξασφαλιστεί μια κοινή στρατηγική στον καθορισμό των προσωπικών στόχων του προσωπικού σε όλο τον οργανισμό. Στην Uniteam νοιαζόμαστε για το προσωπικό μας και έχουμε επενδύσει σε αυτή την τεχνολογία, στοχεύοντας στην περαιτέρω προσωπική ανάπτυξη του καθενός από εμάς, στην αξιολόγηση των δυνατοτήτων και ικανοτήτων μας και στον καθορισμό στόχων μέσω των οποίων θα αναπτύξουμε τις δυνατότητες μας στο έπακρο. Το εργαλείο αυτό ενθαρρύνει τους εργαζομένους μας να δημιουργούν και να διαχειρίζονται στόχους για την προσωπική τους ανάπτυξη”, δήλωσε ο κ. Ρωμανός Γιαγκουδάκης, Group Human Resources Manager.

“Η λύση SAP προσφέρει μία ευχάριστη και φιλική εμπειρία προς τους συναδέλφους μας και μία ποικιλία εργαλείων που προωθούν μια γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική εφαρμογή της διαδικασίας αξιολόγησης της απόδοσης και ανάπτυξης. Η συνολική διαδικασία υποστηρίζεται από πολλά εργαλεία που παρέχονται από το λογισμικό, όπως είναι οι βιβλιοθήκες στόχων (goal libraries) με περισσότερους από 500 “έξυπνους” στόχους (SMART goals), η εφαρμογή για κινητές συσκευές όσον αφορά τον καθορισμό και παρακολούθηση των στόχων, το βοηθητικό εργαλείο γραφής που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρέχει δομημένη και ουσιαστική ανατροφοδότηση, η λειτουργία σάρωσης εγγράφων για τη νομική ορθότητα των όρων που χρησιμοποιήθηκαν και πολλά άλλα. Επιπλέον, μέσω της λύσης η Διεύθυνση έχει πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη και λεπτομερή εικόνα σχετικά με την εφαρμογή των στόχων, καθώς και τη δυνατότητα καθορισμού μίας σειράς από επιμέρους στόχων για παρακολούθηση της προόδου τόσο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τμημάτων. Παράλληλα, έχει παρατηρηθεί μια αύξηση στην ποιότητα, στο χρόνο υποβολής καθώς και στα ποσοστά ολοκλήρωσης των αξιολογήσεων. Το λογισμικό παρέχει ταυτόχρονα ένα αριθμό στοχευμένων αναφορών  που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο για την Διεύθυνση όσο και για το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Οργανισμού μας” κατέληξε.

O Όμιλος Εταιρειών Uniteam συμμετέχει ενεργά σε διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της Διαχείρισης Πλοίων, προσφέροντας υπηρεσίες σε Κύπρο, Μιανμάρ, Γερμανία, Ουκρανία και Σιγκαπούρη. Επιπλέον, ο Όμιλος παρέχει και αναπτύσσει εκπαιδευτικές λύσεις για τους κλάδους της Ναυτιλίας, Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου ενώ παράλληλα λειτουργεί μονάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Τουριστικής Βιομηχανίας.

 

–//–

Σχετικά με τη SAP

Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. H SAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: www.sap.com/cyprus  και  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: TwitterLinkedlnFacebook

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com

Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy