>

Η Deloitte Κύπρου ενισχύει το οικοσύστημα των συνεργατών της SAP Κύπρου μέσω του προγράμματος SAP® PartnerEdge®

Λευκωσία – 16 Μαΐου, 2017  Η SAP Κύπρου και η Deloitte Κύπρου ανακοινώνουν τη συνεργασία τους μέσω του προγράμματος συνεργατών SAP PartnerEdge. Η Deloitte ως εξουσιοδοτημένος SAP Platinum συνεργάτης είναι σε θέση να παρέχει προς τους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις SAP® που καλύπτουν όλες τις πτυχές που απαιτούνται για την επιτυχή υλοποίηση έργων, συμπεριλαμβανομένης της παροχής αδειών χρήσης λογισμικού, υπηρεσιών υλοποίησης, εκπαίδευσης, στελέχωσης και βελτιστοποίησης. Η Deloitte εστιάζοντας στις λύσεις SAP SuccessFactors για Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και SAP Business One η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις καθώς και στην πλατφόρμα SAP S/4HANA, ενισχύει ενεργά τον στρατηγικό προγραμματισμό των πελατών προς την επίτευξη των στόχων τους τόσο για περαιτέρω ανάπτυξη όσο και για καλύτερη και γρηγορότερη διαχείριση των επιχειρηματικών τους διαδικασιών.

 

Αξιοποιώντας την παγκόσμια επιχειρηματική της γνώση στο τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, τη μακροχρόνια εμπειρία, τους πόρους, την τεχνογνωσία και τους ανθρώπους της, η Deloitte ενδυναμώνει το οικοσύστημα των εξουσιοδοτημένων συνεργατών SAP στην Κύπρο και ενισχύει σημαντικά περισσότερες εταιρείες να ‘τρέχουν’ με SAP.

 

Μέσω του προγράμματος SAP PartnerEdge και ως SAP Global Platinum συνεργάτης, η Deloitte έχει πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εργαλείων και λύσεων για τους πελάτες της, καθώς το πρόγραμμα προσφέρει γνώση, τεχνογνωσία και την υποστήριξη που χρειάζεται για τη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης συνεργασίας που προάγει την αμοιβαία επιχειρηματική επιτυχία για τους πελάτες, τους συνεργάτες και την SAP.

 

###

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: www.sap.com/cyprus  και  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Twitter & YouTube