>

Η Mercedes-AMG και η Barilla επιλέγουν τις λύσεις SAP SuccessFactors για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων

 

Aθήνα, 08 Μαΐου 2017 Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι εταιρίες Mercedes-AMG και Barilla έχουν επιλέξει τις λύσεις διαχείρισης ανθρώπινων πόρων SAP SuccessFactors για να προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών τους στο HR. Σε ένα χώρο εργασίας που γίνεται όλο και πιο ψηφιακός, οι επιχειρήσεις αναζητούν ολοκληρωμένες, ωστόσο ευέλικτες λύσεις λογισμικού που δίνουν τη δυνατότητα στο τμήμα HR να σκέφτεται σε παγκόσμιο επίπεδο και την ίδια στιγμή να ανταποκρίνεται στις κατά τόπους ανάγκες. Οι λύσεις SuccessFactors της SAP παρέχουν αυτή την ευελιξία στις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

 

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς που η Mercedes-AMG και η Barilla γίνονται μέλη στην ομάδα των χιλιάδων πελατών μας στην Ευρώπη, διαλέγοντας τις λύσεις SAP SuccessFactors για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους», δήλωσε ο Mike Ettling, President, SAP SuccessFactors. «Πολλές φορές μιλάμε για το πώς η σημερινή τεχνολογία στο HR δεν κάνει μόνο απλά τα πράγματα για το τμήμα HR μιας επιχείρησης, αλλά απλοποιεί αυτή καθαυτή την εμπειρία των εργαζομένων, αυξάνοντας την αφοσίωσή τους. Οι εταιρίες πολλές φορές αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της διαρροής στελεχών. Προσφέροντας τους σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας, στοχεύουμε στο να κρατούμε τους εργαζομένους ικανοποιημένους σε όλο τον κόσμο».

 

Πολλές κορυφαίες εταιρίες σε όλο τον κόσμο επέλεξαν τις λύσεις SAP SuccessFactors για να προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό με προτεραιότητα στον άνθρωπο, αποκτώντας πλέον τη δυνατότητα να αξιοποιούν ευκαιρίες σε πραγματικό χρόνο.

 

  • Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-AMG που εξειδικεύεται στην κατασκευή μοναδικών, υψηλής απόδοσης σπορ αυτοκινήτων και οχημάτων, επέλεξε τη σουίτα λογισμικού διαχείρισης ανθρώπινων πόρων SAP SuccessFactors, συμπεριλαμβανομένου του SAP SuccessFactors Employee Central και της πλατφόρμας SAP HANA Cloud, για να ενοποιήσει τα συστήματα HR και να βελτιώσει τη διαδικασία πρόσληψης νέων εργαζομένων. Οι λύσεις SAP SuccessFactors θα βοηθήσουν τη Mercedes-AMG να δημιουργήσει έναν πιο δυναμικό οργανισμό ως προς τις λειτουργίες HR, υποστηρίζοντας τη συνεχή καινοτομία και προωθώντας τις στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρίας.

 

  • Η Barilla, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ζυμαρικών και άλλων Ιταλικών προϊόντων διατροφής που έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, επέλεξε τις λύσεις SAP SuccessFactors Employee Central, SAP SuccessFactors Learning και SAP SuccessFactors Performance & Goals για να ξεκινήσει την πορεία της προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Οι λύσεις της SAP θα βοηθήσουν τη Barilla να λάβει τις αποφάσεις εκείνες που κάνουν τις επιχειρήσεις βιώσιμες και επιτυχημένες, βελτιώνουν τις δεξιότητες των εργαζομένων και κρατούν το εργατικό δυναμικό προσηλωμένο στους σωστούς επιχειρηματικούς στόχους.

 

Καθώς όλο και περισσότερες εταιρίες επιζητούν το μετασχηματισμό των HR λειτουργιών τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός εργατικού δυναμικού που γίνεται ολοένα και πιο διεθνές και «ψηφιακό», επιλέγουν τις κορυφαίες λύσεις SAP SuccessFactors για την ενοποίηση και τη βελτίωση τους, αποκτώντας παράλληλα μία περισσότερο «mobile» φιλοσοφία με προτεραιότητα στο cloud.

 

# # #

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, Twitter & YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.: 210-9473956 Τηλ.: 211-7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr