>

Λύσεις SAP για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Muskita Aluminium Industries Υλοποίηση έργου από τον SAP συνεργάτη, Supernova Consulting

Λευκωσία – 22 Μάιου, 2017 – Η Muskita Aluminium Industries επιλέγει τις λύσεις SAP για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του οργανισμού και αντικαθιστά τα υφιστάμενα μεμονωμένα συστήματα με μια ενοποιημένη real-time πλατφόρμα. Σε συνεργασία με τον χρυσό SAP συνεργάτη Supernova Consulting Ltd  και υλοποιώντας τις λύσεις SAP S/4HANA ERP και SAP Hybris Cloud for Sales CRM, η Muskita στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των επιχειρηματικών διαδικασιών, στη βελτίωση των  εσωτερικών ελέγχων και στην ενίσχυση των πελατειακών σχέσεων αξιοποιώντας real-time αναλύσεις δεδομένων.

Με την υλοποίηση της επιχειρηματικής λύσης ERP νέας γενιάς, SAP S/4HANA, η Muskita αποκτά την δυνατότητα βελτιστοποίησης των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας και αυτοματοποίηση των ενεργειών που απαιτούνται από τις παραγγελίες μέχρι την παραγωγή. Επιπλέον, βελτιώνεται η διαχείριση τόσο της αποθήκης όσο και της γραμμής παραγωγής. Με την λύση SAP S/4HANA, η Muskita απλοποιεί τις χρηματοοικονομικές διαδικασίες, καθιστώντας ευκολότερη την παρακολούθηση των εσωτερικών λειτουργιών για καλύτερο έλεγχο του κόστους και της κερδοφορίας.

«Επιλέξαμε την SAP γνωρίζοντας ότι, παγκόσμια, είναι ένας κορυφαίος πάροχος στις ERP εφαρμογές και πρωτίστως μπορεί να δώσει λύσεις στις ειδικές απαιτήσεις του κλάδου μας. Οι βέλτιστες πρακτικές της SAP και η εξειδίκευση του τοπικού SAP συνεργάτη υπήρξαν καταλυτικοί παράγοντες στην απόφαση μας» δήλωσε ο Δήμος Μουσκής, CEO της Muskita, Aluminium Industries Ltd.

«Η Muskita είναι ένας δυναμικός οργανισμός που εκπροσωπεί ουσιαστικά τον βιομηχανικό κλάδο στην Κύπρο και είμαστε περήφανοι που η Διοίκηση επέλεξε τις λύσεις SAP. Είμαστε βέβαιοι ότι, μαζί με τον χρυσό μας συνεργάτη, Supernova, θα έχουμε καθοριστικό ρόλο στο ψηφιακό μετασχηματισμό και στο τρόπο λειτουργίας του οργανισμού τα επόμενα χρόνια, βοηθώντας την Muskita να λειτουργεί ακόμα καλύτερα» δήλωσε ο Άλεξ Μουρατιάν, Διευθυντής Πωλήσεων, SAP Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας.

 

Η Muskita είναι μια απο τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως και το μεγαλύτερο και πιο αναπτυγμένο εργοστάσιο του είδους του στην Κύπρο. Τα συστήματα Muskita έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους, διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς και υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης. Τα προϊόντα Muskita χρησιμοποιούνται σαν πρώτες ύλες σε πολλούς τομείς της μεταποίησης όπως την αυτοκινητοβιομηχανία, ναυπηγική, αεροπλοΐα, ηλεκτρονική βιομηχανία, γεωργία και πληθώρα άλλων τομέων. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την τεχνολογία αιχμής, την τεχνογνωσία, την ποιότητα και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας που έχουν πρωταρχική σημασία για τη σημερινή αλλά και μελλοντική πορεία της Muskita.

 

###

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: www.sap.com/cyprus  και  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Twitter & YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com

Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy