>

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την SAP

Αθήνα, 25 Μαΐου, 2017 – Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ψηφιακή Ατζέντα της Ελλάδας και τις δυναμικές της χώρας για οικονομική ανάκαμψη μέσω της τεχνολογίας έδωσε ο CEO της SAP SE, Bill McDermott, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα για μια σειρά από συναντήσεις με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και την ομάδα της SAP στην Ελλάδα.

Ως ο μεγαλύτερος πάροχος λογισμικού ERP στον κόσμο, με το πιο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων cloud, η SAP βοηθά επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε 25 διαφορετικούς τομείς της αγοράς να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με παρουσία στην Ελλάδα από το 1994, η SAP παρέχει κορυφαίες λύσεις ΙΤ σε τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα. Δείχνοντας τη συνεχή δέσμευσή στην ελληνική αγορά, το 2016, η SAP ανακοίνωσε την ίδρυση ενός διεθνούς Data Science Delivery Hub με βάση την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη επένδυση είναι ένα παράδειγμα της στρατηγικής της SAP για την προώθηση της καινοτομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για νέους, ταλαντούχους επιστήμονες στον τομέα της Πληροφορικής.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Country Manager της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, σχολίασε: «Η SAP αποτελεί κινητήριο δύναμη για την Ψηφιακή Πολιτικής της Ελλάδος και συμβάλλει ουσιαστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της σε διάφορους τομείς. Παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες, η αγορά έχει μία καταπληκτική δυναμική και εξαίρετο ανθρώπινο κεφάλαιο που μπορεί να ηγηθεί στην ψηφιακή οικονομία».

# # #

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, Twitter & YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.: 210-9473956 Τηλ.: 211-7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr