>

Η Nestlé βελτιώνει την απόδοση και ανάπτυξη των εργαζομένων της με τις λύσεις SuccessFactors® της SAP

Αθηνα, 20 Ιουνίου 2017 — H SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η εταιρία Nestlé, η μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων παγκοσμίως, επέλεξε τις λύσεις SAP® SuccessFactors® continuous performance management (CPM) συμβατές και με κινητά τηλέφωνα για να διευκολύνει τη συνεχή ανατροφοδότηση ως προς την απόδοση των εργαζομένων της, καθώς και την καθοδήγησή τους με στόχο την ανάπτυξη. Στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας,  το πρόγραμμα CPM θα βοηθήσει τη Nestlé να αναπτύσσει και να εξελίσσει τα ταλέντα της, ενθαρρύνοντας τον συνεχή διάλογο και την επικοινωνία ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους managers με την αξιοποίηση εργαλείων απόδοσης και ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας.

Με εργαζόμενους σε 191 χώρες, η Nestlé χρειάζεται να μπορεί να κάνει τους εργαζόμενους, συμμέτοχους στους ευρύτερους επιχειρηματικούς στόχους και στρατηγική της εταιρίας, ενώ ταυτόχρονα xρειάζεται να τυποποιεί τις διαδικασίες ανάπτυξης και διαχείρισης της απόδοσης. Με την μετάβαση σε ένα μοντέλο διαρκούς διαχείρισης της απόδοσης με τη βοήθεια των λύσεων SAP SuccessFactors, οι εργαζόμενοι της Nestle μπορούν να μετατρέψουν μια ετήσια διαδικασία αξιολόγησης βασισμένης στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε μια συνεχή ροή δράσεων που εστιάζουν στην ανάπτυξη τους με στόχο την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, με την αξιοποίηση των λύσεων της SAP, η εταιρία έχει τη δυνατότητα να ευθυγραμμίσει τη διαχείριση απόδοσης με άλλες σημαντικές διαδικασίες του HR.

Η Nestlé ενισχύει τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός ψηφιακού εργατικού δυναμικού, εξασφαλίζοντας ότι οι εργαζόμενοί της ανά τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε μια πλατφόρμα HR με βάση το cloud, προσβάσιμη μέσω κινητών τηλεφώνων. Προκειμένου να διευκολύνει την τυποποίηση, απλοποίηση και ενοποίηση των δεδομένων και των διαδικασιών HR, η Nestlé προγραμματίζει την αξιοποίηση του SAP SuccessFactors Employee Central και των λύσεων SAP SuccessFactors για workforce analytics και workforce planning σε όλες τις περιοχές όπου δραστηριοποιείται με στόχο να είναι σε λειτουργία μέχρι το τέλος του 2019.

«Η Nestlé είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και καινοτόμες εταιρίες στον κόσμο», δήλωσε ο Robert Enslin, Member of the Executive Board of SAP SE & president of Cloud Business Group, SAP. «H δέσμευση της Nestlé απέναντι σε κάθε έναν από τους εργαζομένους της είναι πολύ σημαντική. Η εταιρία αναγνωρίζει ότι μια διαφοροποιημένη και ψηφιακή εμπειρία για τους εργαζομένους της σήμερα αποτελεί μια σημαντική επένδυση στο μέλλον, τόσο των ίδιων των ταλέντων, όσο και της εταιρίας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να καινοτομούμε με την Nestlé με στόχο να παρέχουμε μια εμπειρία για τους εργαζόμενους που πραγματικά δίνει ώθηση και συμβάλει στο όραμα της εταιρίας να αποτελεί παγκόσμιο ηγετικό brand διατροφής, υγείας και ευεξίας».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα SAP SuccessFactors και το SAP News Center.

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, Twitter & YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Βάσω Κακκάση
Τηλ.: 210-9473956 Τηλ.: 211-7501276
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: vka@vando.gr