>

Aπλοποίηση διαδικασιών προγραμματισμού και ενοποίησης με τη νέα λύση της SAP βασισμένη στο SAP® BW/4HANA

Aπλοποίηση διαδικασιών προγραμματισμού και ενοποίησης με τη νέα λύση της SAP βασισμένη στο

SAP® BW/4HANA

 • Ενοποιημένη λύση για τον προγραμματισμό και την ενοποίηση διαδικασιών με ενσωματωμένες οπτικοποιημένες πληροφορίες
 • H νέα έκδοση παρέχει απόδοση υψηλότερου επιπέδου, βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, εκτετατεμένη συνδεσιμότητα με source systems καθώς και με το SAP® Analytics Cloud

 

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2017 – H SAP ανακοινώνει την διάθεση της νέας έκδοσης SAP® Business Planning and Consolidation (SAP BPC) 11.0, του SAP BW/4HANA. Η εφαρμογή βελτιώνει σημαντικές διαδικασίες για τις επιχειρήσεις, όπως ο στρατηγικός σχεδιασμός, τα οικονομικά, η χρηματοπιστωτική ενοποίηση και το reporting, όλα σε μια ενιαία λύση. Επομένως, υποστηρίζει τη λήψη αποφάσεων σε στρατηγικό επίπεδο μέσω εμπεριστατωμένης γνώσης, ενώ λειτουργεί και ως βάση για μετασχηματισμό και καινοτόμες λύσεις στον χρηματο-οικονομικό τομέα.

«Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς μας να διευκολύνουμε τις εταιρίες-πελάτες να προγραμματίσουν, προϋπολογίσουν, προβλέψουν, ενοποιήσουν και να μοιραστούν μια ενοποιημένη εικόνα χρηματο-οικονoμκών στοιχείων και άλλων παραμέτρων εντός της εταιρίας, η λύση SAP BPC αξιοποιεί την απλoποίηση που ήδη έχει εφαρμοστεί μέσω του SAP S/4HANA® και SAP BW/4HANA», δήλωσε η Mala Anand, president of Analytics στη SAP. «Η απλοποιημένη αρχιτεκτονική μειώνει την αναπαραγωγή δεδομένων και μειώνει διοικητικά, καθώς και κόστη hardware, ενώ επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν αναλύσεις και να προγραμματίζουν σε πραγματικό χρόνο, ταυτόχρονα σε όλα τα περιβάλλοντα ERP. Τα τμήματα διαχείρισης των οικονομικών δεν θα χρειάζονται πλέον ξεχωριστά συστήματα για συναλλαγές και αναλύσεων».

O Ingmar Christiaens, Partner Advisory Services, EY δήλωσε: «Η λύση SAP S/4HANA έχει κάνει τεράστια πρόοδο όσον αφορά την υποστήριξη της δουλειάς των CFOs προκειμένου να μπορούν να δημιουργήσουν μια ευέλικτη λειτουργία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Η SAP κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στο πεδίο του προγραμματισμού και της ενοποίησης με το SAP BPC, τη νέα έκδοση του SAP BW/4HANA. Το σύγχρονο περιβάλλον διεπαφής διευκολύνει τους χρήστες ώστε να έχουν εύκολα πρόσβαση σε βελτιωμένες λειτουργίες σχετικές με τα analytics και απόδοση βασισμένη σε μια εξελιγμένη εμπειρία μέσω της αυξημένης χρήσης βασικών λειτουργιών SAP HANA.

Ο Cliff Eng, SAP finance transformation partner, PricewaterhouseCoopers, δήλωσε: «Η νέα έκδοση του SAP BW/4HANA, SAP BPC, παρέχει μια ευέλικτη επιλογή για τους πελάτες της SAP που αναζητούν τρόπους να αναπτύξουν τις οικονομικές τους δυνατότητες με βάση την τεχνολογία SAP HANA. Η συγκεκριμένη λύση αναμένεται να ‘ξεκλειδώσει’ πολλές ευκαιρίες βελτίωσης της απόδοσης. Η νέα αυτή λύση της SAP μπορεί να προσφέρει σε εταιρίες του χρηματοοικονομικού κλάδου, τη δυνατότητα να αναπτύξουν γρήγορα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα προγραμματισμού, τα οποία μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα πιο ουσιαστική κατανόηση και βελτιωμένη λήψη αποφάσεων.»

Η πιο πρόσφατη έκδοση της SAP BPC προσφέρει:

Απλοποίηση

 • Απλοποιημένα χρηματο-οικονομικά μοντέλα στο SAP BW/4HANA
 • Aπλοποιημένες διαδικασίες εισαγωγής δεδομένων με τη δυνατότητα ένταξης στοιχείων από πηγές τόσο εντός όσο και εκτός της επιχείρησης
 • Ένα πρϊόν για προγραμματισμό και ενοποίηση

Υψηλή απόδοση

 • Ταχύτερος προγραμματισμός με τη βοήθεια του SAP HANA®
 • Προγραμματισμός με περισσότερη λεπτομέρεια, χωρίς περιορισμούς
 • Βελτιωμένη δυνατότητα επέκτασης και απόδοσης μέσω του SAP BW/4HANA

 

Συνδεσιμότητα

 • Μεγαλύτερη δυνατότητα ενσωμάτωσης δεδομένων από εφαρμογές στο cloud και πηγές δεδομένων εκτός εταιρίας
 • Βελτιωμένη δυνατότητα λήψης αποφάσεων και συνολικής εικόνας της επιχείρησης
 • Δυνατότητα για εκτενές reporting και analysis και υβριδικά σενάρια προγραμματισμού, χάρη στην ενσωμάτωση με τη λύση Analytics Cloud

Η έκδοση SAP BPC του SAP BW/4HANA επιτρέπει επιπλέον την επέκταση του προγραμματισμού εκτός του πεδίου των χρηματο-οικονομικών, σε άλλα πεδία προγραμματισμού μιας επιχείρησης. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν προηγούμενες εκδόσεις του SAP BPC, την ενοποιημένη λειτουργία προγραμματισμού της εφαρμογής SAP Business Warehouse (SAP BW) και το kit εφαρμογής (μια λύση βασισμένη στο SAP BW) μπορεί να βασιστεί στην υπάρχουσα δομή και να αποκτήσει επιπλέον τεχνικά και λειτουργικά οφέλη με τη μετάβαση στο SAP BW/4HANA.

Η ενσωμάτωση του SAP BPC και SAP Analytics Cloud επιτρέπει εις βάθος ανάλυση και υβριδικό προγραμματισμό

 

Το SAP Analytics Cloud επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν, να αναλύσουν και να προβλέψουν αποτελέσματα της επιχείρησής τους όλα σε ένα σημείο. Οι χρήστες μπορούν – χωρίς καμια διακοπή – να μεταφέρουν τα δεδομένα τους   στο cloud, για περαιτέρω προγραμματισμό, οπτικοποίηση και προγνωστικά. Τα τμήματα χρηματο-οικονομικών μπορούν να κάνουν περισσότερη ανάλυση σε βάθος, χρησιμοποιώντας λειτουργίες που τους επιτρέπουν να προβλέπουν με βάση τρέχοντα δεδομένα σε συνδυασμό με πιθανές προκλήσεις και άλλους παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές, πριν να τρέξουν έναν προϋπολογισμό ή μια πρόβλεψη. Επιπλέον, οι διαδικασίες που ‘τρέχουν’ σε SAP BPC παρέχουν πλήρη ενσωμάτωση για την επέκταση μιας υβριδικής διαδικασίας προγραμματισμού μεταξύ SAP BPC και SAP Analytics Cloud. Αυτό επιτρέπει την πλήρη ανταλλαγή δεδομένων με στόχο την διεύρυνση των σεναρίων προγραμματισμού επί τόπου, αλλά και στο cloud.

 

Στις 6 Ιουλίου, η SAP Hellas, διοργανώνει σχετική εκδήλωση με θέμα: Simplified Data Warehousing with SAP BW/4HANA.  Δείτε περισσότερα & Δηλώστε Συμμετοχή Δωρεάν 

# # #

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, Twitter & YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.: 210-9473956 Τηλ.: 211-7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr