>

H Infocredit Group Ltd εμπιστεύεται τις λύσεις SAP Cloud Υλοποίηση έργου από την Supernova Consulting Ltd

Λευκωσία – 22 Ιουνίου, 2017 –  Η εταιρεία Infocredit Group Ltd έχει προχωρήσει στην υλοποίηση της λύσης SAP Hybris Sales Cloud ενισχύοντας τις ομάδες των πωλήσεων και μάρκετινγκ “να εργάζονται εξυπνότερα, να πωλούν καλύτερα και να κλείνουν περισσότερες συμφωνίες”. Η υλοποίηση του έργου ολοκληρώθηκε εντός 12 εβδομάδων για 25 χρήστες σε δύο χώρες.

 

“Με την άνοδο της ψηφιακής επικοινωνίας με τους πελάτες, οι ομάδες μας στα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ έχουν να διαχειριστούν περισσότερα δεδομένα από ποτέ”, δήλωσε ο Θεόδωρος Κρίγγου, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group. “Για εμάς, ήταν καθοριστικό να έχουμε μια σφαιρική εικόνα των διαφορετικών επιχειρηματικών μονάδων και προϊόντων για κάθε πελάτη μας σε ολόκληρο τον οργανισμό. Με τη λύση SAP Hybris Sales Cloud μπορούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα των δεδομένων και να συνεργαστούμε με τους πελάτες με ένα πολύ πιο ουσιαστικό τρόπο”.

 

H Infocredit Group επέλεξε τη συγκεκριμένη SAP cloud λύση κυρίως για την επίτευξη καλύτερης διαχείρισης των εκστρατειών μάρκετινγκ, των διευθυντικών δραστηριοτήτων, των νέων προτάσεων συνεργασίας καθώς επίσης και για ενίσχυση του groupware integration. Αξιοποιώντας τις mobile δυνατότητες που προσφέρει η λύση, δίνοντας πρόσβαση στους χρήστες οποτεδήποτε, από  οπουδήποτε, από οποιαδήποτε mobile συσκευή και εφαρμόζοντας, σε πραγματικό χρόνο, εργαλεία Sales Analytics, η λύση επιτρέπει στην διεύθυνση να παίρνει ακριβείς και έξυπνες αποφάσεις σε θέματα διαχείρισης του Pipeline, Στόχους Πωλήσεων και KPIs. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η λύση SAP Hybris Sales Cloud είναι απλή, φιλική προς το χρήστη και ιδανική για την εξοικονόμηση χρόνου. Αυτό βοήθησε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους της εταιρείας να καλωσορίσουν τη θετική εμπειρία στη χρήση της λύσης και να προσαρμοστούν αμέσως στα νέα δεδομένα.

 

Για πάνω από 44 χρόνια η Infocredit Group κατέχει ηγετική θέση στην παροχή εμπορικής και επιχειρηματικής πληροφόρησης και προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε θέματα Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου (Credit Risk Management), Κανονιστικής Συμμόρφωσης για την καταπολέμηση του Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος (Regulatory Compliance), Εταιρικής Διακυβέρνησης (Corporate Governance), Ανάκτησης Χρεών & Υπηρεσίες Τηλεφωνικού Κέντρου (Debt Recovery & Call Centre Services), Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Επικεντρωμένη στην παγκόσμια τάση για διαφάνεια, η Infocredit Group στοχεύει στην ενδυνάμωση και ταυτόχρονη ενίσχυση των επιχειρήσεων για κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις και τις προστατεύει από επισφαλή σενάρια και επικίνδυνες συναλλαγές. Το συνεχώς εξελισσόμενο χαρτοφυλάκιο των πελατών της αποτελείται από επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς όπως είναι ο Τραπεζικός τομέας, οι Τηλεπικοινωνίες, ο Ελεγκτικός & Νομικός τομέας, ο τομέας Ασφάλισης Πιστώσεων, ο τομέας Forex καθώς επίσης και ο τομέας Λιανικού & Χονδρικού Εμπορίου.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: www.sap.com/cyprus  και  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Twitter & YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com

Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy