>

Η SAP ηγέτης στις Λύσεις Ενοποίησης Δεδομένων (Data Integration), σύμφωνα με έρευνα της Gartner, για 10η συνεχόμενη χρονιά

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 – Η SAP SE αναδείχθηκε για 10ή συνεχόμενη χρονιά ηγέτης στις λύσεις Ενοποίησης Δεδομένων από την ανεξάρτητη εταιρεία αναλύσεων Gartner Inc και το 2017. Η έκθεση αναγνώρισε την SAP ως κορυφαίο πάροχο λογισμικού με βάση την “ικανότητα εκτέλεσης” και την “πληρότητα του οράματος” μετά την αξιολόγηση των Data Integration υπηρεσιών της εταιρείας.

«Πιστεύουμε πως η Gartner αναγνωρίζει την SAP ως ηγέτη της αγοράς λόγω της καινοτόμας διαχείρισης επιχειρησιακών πληροφοριών και της ικανότητάς της να οδηγεί τους πελάτες και τους συνεργάτες της με ασφάλεια στον ψηφιακό μετασχηματισμό» είπε ο Greg McStravick, president of SAP Database and Data Management. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών που περιλαμβάνει το SAP® Data Services software, το SAP HANA® smart data integration και το SAP Master Data Governance application, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη και κορυφαία βάση δεδομένων διαχείρισης που ξεχωρίζει για την ποιότητα, τον υπολογισμό, την ενσωμάτωση, την αποθήκευση και την ανάλυση δεδομένων.»

Σύμφωνα με την Gartner «Η αγορά στο τομέα της Ενοποίησης Δεδομένων έχει εστιάσει την προσοχή της στις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού και στις προσεγγίσεις που απαιτούνται από τους αναλυτές, προς αυτή την κατεύθυνση».

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Λύσεις Ενοποίησης Δεδομένων και των εργαλείων τους, διαβάστε ολόκληρη την έκθεση της Gartner εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το SAP News Center. Ακολουθείστε την SAP στο Twitter στο @sapnews.

 

# # #

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, Twitter & YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.: 210-9473956 Τηλ.: 211-7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr