>

Η GENFROCO εισέρχεται στη νέα ψηφιακή εποχή επιλέγοντας τη λύση SAP Business One®

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2017 —  H ελληνική εταιρία εμπορίας, επεξεργασίας και διακίνησης νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων GENFROCO Α.Ε., αποφάσισε να συνεργαστεί με τη SAP για να γυρίσει σελίδα στις επιχειρησιακές της διαδικασίες και να αποκτήσει πληρέστερη εικόνα των οικονομικών της στοιχείων αλλά και των αποθεμάτων της, μέσω της εγκατάστασης κι εφαρμογής της λύσης SAP Business One®.

 

Το σχετικό έργο υλοποίησε η GVISION, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SAP, η οποία συμμετείχε  ουσιαστικά στην απλοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών της GENFROCO, βοηθώντας όπου κρίθηκε απαραίτητο να διαχειριστεί αποτελεσματικά νευραλγικές πτυχές της δραστηριότητάς της. Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής των ευέλικτων και ολοκληρωμένων εφαρμογών του SAP Business One® για την επίτευξη λειτουργικής αριστείας, βοήθησε στη βελτίωση τη λειτουργίας της GENFROCO από τη σχεδίαση της ζήτησης, έως τη διαχείριση των αποθεμάτων και κατάφερε να επιτύχει πλήρη εποπτεία των παραγόμενων προϊόντων σε όλες τις διαδικασίες.

 

Τόσο η διεύθυνση της εταιρίας, όσο και οι εργαζόμενοι νιώθουν πλέον πιο σίγουροι για τις αποφάσεις αλλά και τις ενέργειές τους, χάρη στη νέα σειρά εργαλείων που τους βοηθά στη διαχείριση και τον εξορθολογισμό των λειτουργιών της. Με το σύστημα SAP Business One® μπορούν πλέον να αποφασίζουν ταχύτατα και να δρουν προληπτικά, καθορίζοντας νέους επιχειρησιακούς κανόνες που αποτρέπουν επικείμενες ζημιές και βελτιώνουν δραστικά τον τρόπο λειτουργίας τους. Επίσης, η διοίκηση και το εργατικό δυναμικό της GENFROCO είναι πλέον περισσότερο ενημερωμένοι και καλύτερα οργανωμένοι σε σχέση με πριν, χάρη στη γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορία – σε πραγματικό χρόνο – από οποιοδήποτε σημείο εντός του συστήματος, κάτι που αντικατοπτρίζεται στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχονται από την εταιρεία. Τέλος, η καλύτερη εσωτερική διαχείριση οδήγησε, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σε αύξηση των εσόδων καθώς και σε εμφανή μείωση των λειτουργικών εξόδων.

 

O Αθανάσιος Πυλιούνης, CEO της GENFROCO, δήλωσε: «To SAP Business One® μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη κι αξιοπιστία από την αρχή, χάρη στην σταθερότητα και τη δυναμική του. Καταφέραμε να συμμορφωθούμε γρήγορα με τους νέους κανονισμούς του κλάδου, να εφαρμόσουμε υψηλής αξίας και σημαντικότητας διαδικασίες και να επιτύχουμε καλύτερο έλεγχο των συναλλαγών αλλά και όλων των επιχειρησιακών διαδικασιών μας. Όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν με την υποστήριξη της GVISION η οποία βοήθησε σημαντικά, χάρις τη τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει».

 

Ο Γιώργος Βυθούλκας, Γενικός Διευθυντής της GVISION, τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση για εμάς να ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία ένα ακόμη έργο ψηφιακού μετασχηματισμού, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες λύσεις που προσφέρει η SAP, ο ηγέτης του κλάδου. Η χαρά μας όμως είναι ακόμα μεγαλύτερη από τη στιγμή που βλέπουμε ότι το έργο αυτό έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τα θετικά του αποτελέσματα για την εταιρεία GENFROCO, τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και σε επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων».

 

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του έργου, ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος SAP Hellas Cyprus & Malta σημείωσε: «Προτεραιότητά μας στη SAP είναι να βοηθούμε τις επιχειρήσεις να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εποχή της νέας, ψηφιακής οικονομίας, μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πιστοποιημένοι συνεργάτες μας είναι πάντοτε έτοιμοι να προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, δίνοντας ασύγκριτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε πελάτη που θα επιλέξει τα προϊόντα και τις λύσεις της SAP».

 

Η GENFROCO Α.Ε. είναι μία δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία, με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο του εμπορίου, της συσκευασίας, της επεξεργασίας και της διακίνησης διαφόρων ειδών νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με την επίτευξη των κατάλληλων συνεργασιών με εταιρίες διεθνούς κύρους όπως η SAP, έχει επιτύχει τον αμέριστο σεβασμό του κλάδου και την πλήρη εμπιστοσύνη των πελατών της, μέσα στις οποίες και μεγάλες εταιρίες σούπερ μάρκετ, που την εμπιστεύονται καθημερινά για να τροφοδοτούν τον καταναλωτή με υψηλής ποιότητας προϊόντα.

 

# # #

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, Twitter & YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.: 210-9473956 Τηλ.: 211-7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr