>

Η SAP υποστηρίζει την ψηφιοποίηση της ΕΛBΑΛ μέσω των λύσεων OpenText

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου, 2017— Η SAP ανακοίνωσε σήμερα πως η ΕΛΒΑΛ κορυφαία βιομηχανία έλασης αλουμινίου στην Ευρώπη, επέλεξε ως στρατηγικό συνεργάτη στην πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό την SAP.

Η ΕΛΒΑΛ, παράγει σε καθημερινή βάση μεγάλες ποσότητες – δομημένων και αδόμητων – επιχειρηματικών δεδομένων. Η διαχείριση του όγκου αυτών των δεδομένων αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση. Η χρήση του ψηφιακού πυρήνα  της SAP, ο οποίος βασίζεται στην κορυφαία πλατφόρμα SAP S/4 HANA, σε συνδυασμό με τις λύσεις διαχείρισης περιεχομένου της OpenText, επιτρέπει στην ΕΛΒΑΛ την ενσωμάτωση της έννοιας του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.

Η ΕΛΒΑΛ επιδιώκει τη βελτιστοποίηση και απλοποίηση των βασικών της διαδικασιών για να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων και να αξιοποίησει με τον καλύτερο τρόπο το ανθρώπινο κεφάλαιο της, με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της και τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Στη μακροχρόνια συνεργασία της με την SAP, η ΕΛΒΑΛ έχει ήδη ψηφιοποιήσει βασικές επιχειρησιακές λειτουργίες, χρησιμοποιώντας τις λύσεις διαχείρισης περιεχομένου της OpenText. Η νέα υλοποίηση έχει ως στόχο να επεκτείνει την αποτελεσματική διαχειριση του περιεχομένου μέσα στον οργανισμό.

 

Ο υπεύθυνος του έργου από την ΕΛΒΑΛ, τόνισε: « Μέσω της συνεργασίας μας με την SAP και της υλοποίησης των λύσεων διαχείρισης περιεχομένου OpenText, εργαζόμαστε για την επίτευξη του στρατηγικού στόχου μας να μεταμορφώσουμε όλες τις βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες μας και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής. Έχουμε εμπιστοσύνη στην SAP και στην OpenText σε αυτό το πραγματικά  σημαντικό έργο για τη συγκροτημένη και ποιοτική υλοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών ψηφιακού μετασχηματισμού.»

 

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε : « Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή την συνεργασία μας στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της ΕΛΒΑΛ. Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει η εταιρία στην SAP και στις λύσεις OpenText, αποτελεί σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας να καινοτομούμε συνεχώς και να βοηθάμε τους συνεργάτες μας να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.»

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το SAP News Center. Ακολουθείστε την SAP στο Twitter στο @sapnews.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, Twitter & YouTube

 

Σχετικά με την ΕΛΒΑΛ:

Η Ελβάλ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο επεξεργασίας και εμπορίας αλουμινίου στην Ευρώπη. Η Εταιρία διαθέτει επτά εργοστασιακές μονάδες στην Ελλάδα και παράγει μια σειρά προϊόντων και λύσεων αλουμινίου που καλύπτει τις ανάγκες της βιομηχανίας συσκευασίας τροφίμων και ποτών, της ναυπηγικής βιομηχανίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, του κλάδου κατασκευών κ.α.. Ο Όμιλος ΕΛΒΑΛ αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του κλάδου παραγωγής, επεξεργασίας, εμπορίας και marketing αλουμινίου της Viohalco. Η Viohalco, με έδρα στο Βέλγιο, είναι εταιρία συμμετοχών (holding) σε κορυφαίες εταιρίες επεξεργασίας μετάλλων στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.elval.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.: 210-9473956 Τηλ.: 211-7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr