>

Ο Όμιλος L’OCCITANE επιλέγει λύσεις SAP® SuccessFactors® για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον τομέα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού

Αθήνα 08 Ιανουαρίου, 2018  Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα  ότι ο Όμιλος L’OCCITANE, που ασχολείται με την παραγωγή φυτικών καλλυντικών και προϊόντων ευεξίας , χρησιμοποιεί τις λύσεις SAP® SuccessFactors® για τη διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM) με στόχο την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού. Με την υλοποίηση των λύσεων SAP SuccessFactors, ο Όμιλος L’OCCITANE έχει σε λειτουργία μια επιτυχημένη παγκόσμια πλατφόρμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Η πλατφόρμα αυτή  είναι σε θέση να προσφέρει μια καλύτερη εικόνα των δραστηριοτήτων της λιανικής πώλησης των προϊόντων, καθώς και να επιτρέπει την βελτιστοποίηση των τυποποιημένων διαδικασιών HR του Ομίλου.  Οι  διαδικασίες Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι πλέον ενοποιημένες και με λιγότερες γραφειοκρατικές δομές, ενώ παράλληλα προσφέρουν την καλύτερη-στην-κατηγορία-της (best-in-class) εμπειρία χρήστη για τους εργαζομένους. Ο Όμιλος L’OCCITANE είναι πλέον καλύτερα εξοπλισμένος για να προσελκύσει και να διατηρήσει κορυφαία ταλέντα στο δυναμικό του.

«Επιλέγουμε τις λύσεις SAP SuccessFactors, ώστε να μας βοηθήσουν στην απλούστευση και τον εξορθολογισμό των λειτουργιών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού» , δήλωσε ο Xavier Meulemans, Director of Total Rewards & HRIS στην L’OCCITANE International. «Είμαστε μία εταιρεία με δέσμευση για συνεχή εξέλιξη. Συνεπώς, η αποτελεσματική προσέλκυση και απασχόληση διαφορετικού εργατικού δυναμικού, είναι, πρωταρχικής σημασίας, παράγοντας για τη συνεχή επιτυχία μας. Με τις λύσεις SAP SuccessFactors, είμαστε εξοπλισμένοι να διαχειριστούμε καλύτερα ένα ευέλικτο και μεταβαλλόμενο εργατικό δυναμικό σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και πολιτισμούς, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουμε τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα στην εταιρεία μας. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη SAP, καινοτομώντας στον τομέα Διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων και θέτοντας τους ανθρώπους στο επίκεντρο του ψηφιακού μας μετασχηματισμού.»

Μία από τις βασικές προκλήσεις στη Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού για τον Όμιλο είναι η σύμπλευση διαφορετικών οργανωτικών τομέων μέσα σε μια δομή. Με την χρήση των λύσεων SAP SuccessFactors Employee Central και SAP SuccessFactors Recruiting  παγκοσμίως, όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου L’OCCITANE, από τους εργαζόμενους των καταστημάτων, μέχρι τους  managers, και τους εργαζομένους στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και στο τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ωφελούνται από την άμεση πρόσβαση σε δεδομένα υπαλλήλων, αποκτώντας παράλληλα εις βάθος γνώση της εταιρείας και διευκολύνοντας την διαδικασία λήψης αποφάσεων. Επιπρόσθετα, όλοι οι υποψήφιοι εργαζόμενοι έχουν τώρα πρόσβαση σε μία κοινή διαδικασία υποβολής αιτήσεων, η οποία είναι εύκολη στην χρήση και κοινή για όλες τις χώρες.

«Η βιομηχανία λιανικής πώλησης είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές βιομηχανίες», δήλωσε ο Greg Tomb, Πρόεδρος SAP SuccessFactors . «Ο Όμιλος L’OCCITANE αναγνωρίζει ότι η επένδυση σε μια διαφοροποιημένη και ψηφιακή εμπειρία για τους εργαζόμενους σήμερα, είναι σημαντική για το μέλλον της εταιρείας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Όμιλο στον χώρο των φυτικών καλλυντικών, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο ο ψηφιακός του μετασχηματισμός επικεντρώνεται στους ίδιους τους ανθρώπους της εταιρείας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο οι λύσεις SAP SuccessFactors υποστήριξαν επιτυχώς τους στόχους της L’OCCITANE. Το γεγονός ότι μια κορυφαία εταιρεία όπως η L’OCCITANE αντιλαμβάνεται πλήρως τις σημερινές ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς, μπορεί να ωθήσει και άλλες εταιρείες να αναγνωρίσουν τη σημασία του μετασχηματισμού μιας εταιρικής δομής, η οποία, όμως, παραμένει εστιασμένη στους ανθρώπους της. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτήν την συνεργασία, η οποία ευελπιστούμε πως θα εξακολουθήσει να είναι επιτυχής».

Ο Όμιλος L’OCCITANE είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος παραγωγός και έμπορος λιανικής και ένας από τους χιλιάδες διεθνείς οργανισμούς που χρησιμοποιούν λύσεις SAP SuccessFactors για να βοηθήσουν στην προώθηση των ψηφιακών στρατηγικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και να μετατρέψουν το σκοπό σε απόδοση. Οι εταιρείες , επιθυμώντας να μεταμορφώσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός ολοένα και πιο παγκόσμιου και ψηφιακού εργατικού δυναμικού, υιοθετούν τις λύσεις SAP SuccessFactors για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και την βελτίωση της εργασιακής εμπειρίας των εργαζομένων. Με κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, η SAP παρέχει στις επιχειρήσεις τα εργαλεία που απαιτούνται για την επίτευξη μιας ενοποιημένης εμπειρίας των εργαζομένων πέρα από τα σύνορα της εταιρείας και της χώρας τους, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην διαχείριση τοπικών και περιφερειακών κανονισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα SAP SuccessFactors  και  SAP News Center. Ακολουθήστε τη SAP στο Twitter @SuccessFactors και @sapnews.

* Το SAP SuccessFactors είναι ένα εμπορικό σήμα που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και χρησιμοποιείται εδώ εννοώντας τις προσφορές, τους υπαλλήλους και τις δραστηριότητες των εταιρειών SuccessFactors, η οποία εξακολουθεί να είναι η νομική μας οντότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η ενσωμάτωσή της στη SAP.

Σχετικά με τον Όμιλο L’OCCITANE

Ο Όμιλος L’OCCITANE είναι ένας κορυφαίος παραγωγός και λιανοπωλητής καλλυντικών και προϊόντων ευεξίας με βάση τα φυσικά συστατικά, με 3.000 καταστήματα λιανικής πώλησης σε 90 χώρες. Παγκόσμιος ηγέτης στην premium αγορά ομορφιάς, ο όμιλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που παράγονται με τεχνολογία αιχμής και φυσικά και ανιχνεύσιμα συστατικά που σέβονται το περιβάλλον. Ο όμιλος L’OCCITANE διαθέτει τέσσερα εμπορικά σήματα: L’OCCITANE en Provence, Melvita, Erborian και L’OCCITANE au Brésil.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 365.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.: 210-9473956 Τηλ.: 211-7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr