>

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ SAP HELLAS ΤΟ 2017: Ανάπτυξη των λύσεων στο Cloud  – SAP Hybris, SAP SuccessFactors, SAP Ariba

 

 Αθήνα — 19 Mαρτίου 2018. Η SAP κορυφαίος πάροχος λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού παρουσίασε στοιχεία αναφορικά με την επιτυχημένη πορεία που κατέγραψε η εταιρεία το 2017 στην ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, η SAP παρουσίασε σημαντική διεύρυνση της πελατειακής της βάσης για το 2017  και δυναμική ανάπτυξη της θέσης της στην ελληνική αγορά, με προσθήκη εταιρειών στο πελατολόγιο της, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται κορυφαίοι όμιλοι εταιρειών όπως η Βιοχάλκο ΑΕ, o Όμιλος Τιτάν, ο ΟΠΑΠ ΑΕ, o Όμιλος Μαϊλλης Α.Ε.Β.Ε και o Όμιλος Eurobank. Επιπρόσθετα, η δυναμική της εταιρείας επιβεβαιώνεται από την πολύ καλή πορεία της στη διάρκεια της περσινής χρονιάς, καθώς κατόρθωσε να βελτιώσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά.

Η δυναμική ανάπτυξη  προήλθε σε σημαντικό βαθμό και από τους νέους πελάτες της εταιρείας, οι οποίοι επιλέγουν συστηματικά λύσεις SAP για την βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών τους και την επίτευξη των στόχων τους προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Συγκεκριμένα, τις λύσεις SAP εμπιστεύτηκαν πέρσι με την επιλογή τους, κορυφαίες εταιρείες όπως οι:  Οικογένεια Στεργίου Α.Ε, Kafea Terra Food & Drinks ΑΕΒΕ, Όμιλος Folli Follie, Dixons South-East Europe – Κωτσόβολος AEBE, Mύλοι Κεπενού ABEE, Τυράς – Ελληνικά Γαλακτοκομεία AE, ενώ ευοίωνες είναι οι προβλέψεις της εταιρείας για περαιτέρω διεύρυνση της πελατειακής της βάσης κατά το 2018.

Παράλληλα, η SAP εισέρχεται στην νέα χρονιά με ένα πολύ δυνατό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει  λύσεις, για το cloud , το οποίο κατά την προηγούμενη χρονιά αναπτύχθηκε σε σημαντικό βαθμό από την εταιρεία ,με τις λύσεις SAP Hybris, SAP SuccessFactors και SAP Αriba.  Οι λύσεις SAP Leonardo και SAP S/4HANA , εξελίσσονται περαιτέρω το 2018, με στόχο  τη διερεύνηση του κύκλου εργασιών της εταιρείας και την παραμονή της στην κορυφή  του τομέα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. To θέμα της φετινής διοργάνωσης της εταιρείας SAP NOW 2018-The Intelligent Enterprise: Going From Thinking to Doing, αποτελεί την πεμπτουσία της στρατηγικής κατεύθυνσης της εταιρείας για το 2018, καθώς και τους υψηλούς ποιοτικούς στόχους που έχει θέσει η SAP, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Ελλάδος Κύπρου και Μάλτας , κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια η SAP σημειώνει σταθερά μια ανοδική πορεία με ισχυρές οικονομικές επιδόσεις. Η στήριξη των πελατών μας που συνεχίζουν να επενδύουν στις λύσεις SAP, αλλά και οι νέοι μας πελάτες που αναγνωρίζουν την αξία των εφαρμογών μας στην περαιτέρω ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητά τους, έχουν συμβάλλει ώστε σήμερα η SAP να κυριαρχεί στην ελληνική αγορά. Συνεχίζουμε δυναμικά να υλοποιούμε τη στρατηγική μας με μακρόπνοο στόχο να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων

 

Σχετικά με τη SAP

Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.: 210-9473956 Τηλ.: 211-7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr