>

Λύσεις SAP και βάση δεδομένων SAP HANA® για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Την υλοποίηση ανέλαβε ο SAP συνεργάτης η εταιρεία AMS Ltd

 

Λευκωσία, 26 Μαρτίου, 2018 – Το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, επέλεξε τις λύσεις SAP για την αναβάθμιση των εσωτερικών του διαδικασιών στοχεύοντας στην προσφορά ακόμα καλύτερων υπηρεσιών προς στους φοιτητές του. H πρωτοποριακή βάση δεδομένων SAP HANA® και ο συνδυασμός των λύσεων SAP S/4HANA® Enterprise Management, SAP Business Planning and Consolidation και SAP® BusinessObjects™ Business Intelligence αποτελούν τον ιδανικότερο συνδυασμό που θα μπορούσε να ανταποκριθεί με επιτυχία στους στόχους που έθεσε η Διεύθυνση του Πανεπιστήμιου.

Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε ο  εξουσιοδοτημένος χρυσός συνεργάτης της SAP στην Κύπρο, η εταιρεία AMS – Advanced Management Solutions Ltd. Με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η ομάδα της AMS στην υλοποίηση λύσεων στον κλάδο της εκπαίδευσης και την εφαρμογή μιας οργανωμένης στρατηγικής, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί με ομαλό τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Με την εφαρμογή της πλατφόρμας SAP HANA® οι λειτουργίες του Πανεπιστήμιου θα γίνονται πλέον σε πραγματικό χρόνο  παρέχοντας έτσι στην Διεύθυνση τη δυνατότητα εκτέλεσης πολύπλοκων συναλλαγών, διεξοδικής ανάλυσης στοιχείων και πραγματοποίησης έγκυρων προβλέψεων βασιζόμενη σε μια αξιόπιστη και άμεση ροή πληροφοριών. Παράλληλα, απαλλάσσει το Πανεπιστήμιο από την πολυπλοκότητα που δημιουργούν τα διάσπαρτα δεδομένα και συστήματα ενώ ταυτόχρονα του προσφέρει επιχειρηματική αξία σε όλα επίπεδα των εσωτερικών του λειτουργιών, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο η Διεύθυνση, οι φοιτητές, το προσωπικό και τα διάφορα τμήματα λειτουργούν και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, με περισσότερους από 11,000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου. Με έδρα τη Λευκωσία και παρουσία σε άλλες 18 πόλεις σε όλο τον κόσμο, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καθοδηγείται από την επιδίωξη της αριστείας στη διδασκαλία και τη μάθηση, την καινοτομία, την έρευνα, την τεχνολογία σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο ακαδημαϊκό περιβάλλον. Προτεραιότητα του Πανεπιστημίου είναι να παρέχει στους σπουδαστές του τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου μόρφωση, να αναπτύξουν κριτική σκέψη και επικοινωνιακές ικανότητες και να αποκτήσουν τις απαιτούμενες για το επάγγελμά τους δεξιότητες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

 

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 365.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com

Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy