>

Εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο SAP NOW ATHENS 2018 με θέμα “The Intelligent Enterprise: Going from Thinking to Doing

Τρίτη 24 Απριλίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αθήνα, 16 Απριλίου 2018 – Την ερχόμενη εβδομάδα πραγματοποιείται στην Αθήνα, το συνέδριο SAP NOW ATHENS 2018 με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θέμα: The Intelligent EnterpriseGoing from Thinking to Doing. Tο μεγαλύτερο συνέδριο λύσεων πληροφορικής που διοργανώνει η SAP την Τρίτη 24 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα φιλοξενήσει φέτος ενδιαφέρουσες ομιλίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, digital scenarios και live demos που στόχο έχουν να αναδείξουν τις πιο σύγχρονες, κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση διαφορετικών επιχειρηματικών λειτουργιών, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές της εταιρίας.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas Cyprus & Malta, ο οποίος θα παρουσιάσει πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να εισέλθουν στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, κάνοντας τις καινοτόμες ιδέες τους, πράξη.  Στη συνέχεια, ο Τοm Raftery, Global Vice President, Futurist and IoT Evangelist, SAP, θα αναφερθεί στις εξελίξεις που πρέπει να αναμένουμε τα επόμενα 10 χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση πελάτων με θέμα την «Ευφυή Επιχείρηση» και συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Viohalco SA, Coca-Cola HBC , της Generali Hellas, της Sfakianakis Group μεταξύ άλλων. Το συντονισμό του συνεδρίου θα αναλάβει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου .

Αμέσως μετά, ακολουθούν  18 παράλληλες θεματικές συνεδρίες για IoT, SAP Leonardo, Digital Customer Experience, Digital Workforce, Digital Manufacturing, Business Analytics,  Blockchain, GDPR, Business Networks SAP HANA Data Management SuiteSAP S4 HANA, με επιτυχημένες ιστορίες πελατών όπου στελέχη της SAP και των συνεργατών θα  παρουσιάσουν τις κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η εταιρία και οι οποίες καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών μιας επιχείρησης που οφείλει να ανταποκριθεί στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα. Επίσης για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το SAP NOW, SAP Business One συνεδρία για τις μικρές επιχείρησεις με υποστηρικτές τις εταιρίες Alexander Moore, Byte, ddSynergy GVISION, IB Solutions, Infosupport, Project One, TEKA Systems

Τέλος, το κοινό της εκδήλωσης  θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες του κ. Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της κας Πόπης Τσαπανίδου, και της κας Κικής Τσακαλδήμη – οι οποίοι θα μιλήσουν για το πώς εφάρμοσαν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή την ιδέα “Από την σκέψη  στην πράξη” , που αποτελεί και το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με live εμφάνιση από τη  γνωστή τραγουδίστρια , Demy .

Diamond χορηγός της εκδήλωσης είναι η Real Consulting

Platinum χορηγοί είναι οι εταιρίες: Deloitte, ΕΥ, PwC TEKA Systems ,

Gold χορηγοί είναι: DDSynergy, IBM, Intrasoft, Singular Logic, Step One και Supernova Consulting.

Στρατηγικοί Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ, το περιοδικό NETWEEK και το newsletter NET FAX. Χορηγός ασύρματου δικτύου Wi-Fi είναι η Νova.

Προϊοντικοί χορηγοί είναι oi: Nespresso, Δωδώνη και Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

 

Το hashtag του συνεδρίου είναι #SAPNOW.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα του SAP NOW, καθώς και να εγγραφείτε για να το παρακολουθήσετε*, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://events.sap.com/gr/sapnowgr/el/home

* Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες / επιχειρηματίες / στελέχη επιχειρήσεων. Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν (απαιτείται online εγγραφή).

Ακολουθείστε το SAP NOW Athens 2018 στο Linkedin, Twitter, τo Facebook, και το Υοutube.

 

# # #

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr