>

Περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες στο SAP ΝΟW Athens 2018 «H «έξυπνη επιχείρηση» είναι το μέλλον της τεχνολογίας»

Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 – Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας, SAP ΝΟW Athens 2018, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή περισσότερων από 1000 στελεχών, επιχειρηματιών και εκπροσώπων από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλέον καινοτόμες λύσεις της SAP, να μυηθούν στην έννοια της έξυπνης επιχείρησης στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, αλλά και να ακούσουν ομιλίες χαρισματικών ομιλητών που εφάρμοσαν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή την ιδέα “Από την σκέψη  στην πράξη”.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου και  ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος SAP Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας. Ο κ. Ξηρόκωστας, κατά την εναρκτήρια ομιλία του με θέμα “The Intelligent Enterprise. Turn Thinking Into Doing”, αναφέρθηκε στις ψηφιακές απαιτήσεις της νέας εποχής και την επιτακτική ανάγκη για τις επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν , να θέσουν ως στόχο την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών, που θα τους επιτρέψουν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του κ. Tom Raftery, Global VP, Futurist, and Internet of Things Evangelist, SAP, ο οποίος αναφέρθηκε με απλό και επεξηγηματικό τρόπο στις τεχνολογικές εξελίξεις που αναμένουμε τα επόμενα 10 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα, πως αυτές αναμένεται να επηρεάσουν όλες τις εκφάνσεις της ζωή μας, από τον Τομέα των Μεταφορών μέχρι τον Τομέα της Υγείας, μέσα από τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει το Internet of Things.

Ακολούθησε  συζήτηση πάνελ με θέμα “The Intelligent enterprise”,  με τη συμμετοχή των κ. Βίκυς Αθανασιάδου, Chief Technology Officer, Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, κ. Αναστάση Κονταράτου , Chief Strategy Officer, Minerva Marine Inc. , κ. Γιώργου Κουκουμέλη,  Vice President & CFO, Ομίλου Σφακιανάκη, κ. Ηλία Ρήγα, Chief Financial Officer, Generali Ελλάδος και κ. Giovanni Rocco, Group Internal Control Manager της Coca-Cola HBC με συντονιστή το δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου, όπου ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις πάνω στο θέμα της «έξυπνης επιχείρησης» και τις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς στις οποίες οι επιχειρήσεις καλούνται να ανταποκριθούν με ταχείς ρυθμούς προκειμένου να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να οδηγηθούν προς την ανάπτυξη.

Στη συνέχεια, στις 19 παράλληλες συνεδρίες καθώς και στις  3 διαδραστικές εκθέσεις καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών,  παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι λύσεις SAP για θέματα IoT, SAP Leonardo, Digital Customer Experience, Digital Workforce, Digital Manufacturing, Business Analytics, Blockchain, GDPR, Business Networks SAP HANA Data Management Suite, SAP S4 HANA, SAP Business One δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε πιο εξειδικευμένα ζητήματα του ενδιαφέροντος του. Παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γράψουν μία ευχή στον τοίχο των ευχών της SAP, συγκεντρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο ποσό το οποίο η εταιρεία θα διαθέσει στον οργανισμό  “Make a Wish”. 

Το SAP NOW 2018 φιλοξένησε, επίσης, φέτος και για πρώτη φορά ομιλίες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της Πόπης Τσαπανίδου, και της Κικής Τσακαλδήμη – οι οποίοι , μέσα από τις καθηλωτικές ομιλίες τους,  μοιράστηκαν με το κοινό  την προσωπική τους ανθρωποκεντρική προσέγγιση  της εφαρμογής μίας ιδέας «από την σκέψη , στην πράξη», η οποία αποτελεί και την  κινητήριο δύναμη της επιτυχίας τους . Το φετινό συνέδριο ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία  , με ένα φαντασμαγορικό party και live εμφάνιση από τη γνωστή τραγουδίστρια, Demy.

 

Diamond χορηγός της εκδήλωσης: Real Consulting

Platinum χορηγοί: Deloitte, ΕΥ, PwC TEKA Systems,

Gold χορηγοί: DDSynergy, IBM, Intrasoft, Singular Logic, Step One και Supernova Consulting.

SAP Business One χορηγοί: Alexander Moore, Byte, GVISION, IB Solutions, Infosupport, Project One

Στρατηγικοί Χορηγοί επικοινωνίας: ΣΚΑΪ, το περιοδικό NETWEEK και το newsletter NET FAX. Χορηγός ασύρματου δικτύου Wi-Fi: Νova.

Προϊοντικοί χορηγοί: Chipita, Ολυμπιακή Ζυθοποιία Τerra Kafea, Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, Παπαγιαννακόπουλος Wines.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr