Η SAP συμμετέχει στα «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018»

Αθήνα, 31 Μαΐου 2018 —  Η SAP συμμετέχει για πρώτη φορά στη σημαντικότερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, τα Ποσειδώνια 2018, η οποία διεξάγεται από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου στο Athens Metropolitan Expo. Στην φετινή διοργάνωση δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας , που αποτελεί και το μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Η ναυτιλία είναι ο σημαντικότερος κλάδος της χώρας μας, συμβάλλοντας  σε μεγάλο βαθμό στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας. Στο σημερινό δυσχερές επιχειρηματικό περιβάλλον για τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις, οι λύσεις διασύνδεσης, προγνωστικών μοντέλων , και εφοδιαστικής αλυσίδας της SAP, με χρήση της τεχνολογίας Internet of Things (IoT), μπορούν να βοηθήσουν τις ναυτιλιακές εταιρείες όχι μόνο να βελτιστοποιήσουν τις καθημερινές λειτουργίες τους, αλλά κυρίως να θέσουν τα θεμέλια για το ψηφιακό μέλλον του κλάδου. H SAP, μέσα από την παρουσία της στα «Ποσειδώνια 2018» απευθύνεται σε ναυτιλιακές εταιρείες που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Τα Ποσειδώνια αποτελούν διαχρονικά πόλο έλξης της  ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, η οποία ηγείται της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ συμμετοχών, με περισσότερες από 1.850 εταιρείες να συμμετέχουν επισήμως, ενώ οι επισκέπτες  αναμένεται να ξεπεράσουν τις 22.000. Στα Ποσειδώνια 2018 θα παρουσιαστούν λύσεις για αυτοματοποιημένους λιμένες, μη επανδρωμένα «έξυπνα» πλοία , αξιόπιστη πρόγνωση καιρού βάσει τοποθεσίας και συγκέντρωση και επεξεργασία των δεδομένων του πλοίου στο cloud.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της SAP στον χώρο των Ποσειδωνίων στην Αίθουσα 1, στη Θέση 1.146 από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου, και το Σεμινάριο της SAP στην Αίθουσα Σεμιναρίων 2Β, την Τρίτη 7 Ιουνίου  12.30-14.30, και ενημερωθείτε για τις λύσεις SAP.

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr