>

Η Fraport «απογειώνεται» με λύσεις SAP® SuccessFactors®

Αθήνα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 H SAP  ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Fraport AG, ένας από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια βιομηχανία των αερολιμένων, επέλεξε λύσεις SAP® SuccessFactors® για την διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM), στοχεύοντας στην προσέλκυση και την διατήρηση των κορυφαίων  ταλέντων της αγοράς στο εργατικό δυναμικό της, το οποίο χαρακτηρίζεται από την προσήλωσή του στην βασική αποστολή και σκοπό της εταιρείας – την εμπιστοσύνη των πελατών.

Ως εταιρεία με παγκόσμια παρουσία, η Fraport αναζητά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ψηφιακού, ποικιλόμορφου και μεταβαλλόμενου εργατικού δυναμικού. Υιοθετώντας τις λύσεις SAP SuccessFactors, που βασίζονται στην τεχνολογία cloud, η Fraport θα έχει τη δυνατότητα να τυποποιήσει και να εξορθολογήσει τις διαδικασίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (HR), να μεταβάλλει την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων και να εμπνεύσει τους ανθρώπους της, ώστε να είναι πλέον αποδοτικοί.

«Οι λύσεις SAP SuccessFactors θα επιτρέψουν στους εργαζομένους μας στην Φρανκφούρτη να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στους πόρους και τα εργαλεία που χρειάζονται για να πετύχουν τους στόχους τους» δήλωσε ο Δρ. Roland Krieg, Fraport Senior Executive Vice President. «Επίσης, θα μας επιτρέψουν να παρέχουμε παγκοσμίου-επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης και εξέλιξης ταλαντούχων εργαζομένων, η οποία θα επικεντρώνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε θέσης εργασίας και κάθε επαγγελματικού επιπέδου».

Το χαρτοφυλάκιο των εταιρειών της Fraport εκτείνεται σε τέσσερις ηπείρους, με δραστηριότητες σε 30 αεροδρόμια και τοποθεσίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης (σε μία και μόνο τοποθεσία) στην Γερμανία, απασχολώντας σχεδόν 81,000 ανθρώπους σε 450 εταιρείες και οργανισμούς εντός του χώρου του αεροδρομίου.  Επιθυμώντας να έχει μία απλοποιημένη και υψηλής ποιότητας  εμπειρία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, η Fraport επέλεξε τη λύση SAP SuccessFactors HCM suite, με σκοπό να παρέχει συνεχείς και εξατομικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Εξοπλισμένοι με τις κορυφαίες λύσεις SAP SuccessFactors, το τμήμα HR και οι managers θα αποκτήσουν σημαντικές πληροφορίες για το εργατικό δυναμικό και θα διασφαλίσουν την συνεχή επαγγελματική εξέλιξη όλων των υπαλλήλων της εταιρείας.

«Η Fraport έχει μία μακρά ιστορία παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους ταξιδιώτες σε όλον τον κόσμο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποστηρίζουμε την προσπάθειά της να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εργασιακή εμπειρία για τους υπαλλήλους της,»  δήλωσε ο Greg Tomb, SAP SuccessFactors President. «Οι εταιρείες που βλέπουν μπροστά, όπως η Fraport, κατανοούν ότι για να έχεις ευχαριστημένους πελάτες και να είσαι παράλληλα ηγέτης σε έναν ανταγωνιστικό τομέα της αγοράς, σημαίνει ότι πρέπει να παρέχεις υψηλής ποιότητας εργασιακή εμπειρία για τους ανθρώπους σου. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι η Fraport εμπιστεύτηκε την δέσμευση μας να τους βοηθήσουμε να συνδέσουν την εξαιρετική εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων της με την εξαιρετική  εμπειρία των πελατών της».

Ο σκοπός δίνει κίνητρο στους ανθρώπους, και οι άνθρωποι είναι η κινητήριος δύναμη για την επίτευξη υψηλών αποδόσεων της εκάστοτε εταιρείας. Η παγκοσμιοποίηση και η ψηφιακή αναδιοργάνωση δημιουργούν την ανάγκη στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να βασίζονται στους ανθρώπους τους  για να οδηγηθούν στην οργανωτική ευελιξία και να ευδοκιμήσουν σε περιόδους αλλαγής. Περισσότεροι από 6,500 πελάτες παγκοσμίως εμπιστεύονται τις, κορυφαίες στον τομέα τους, λύσεις SAP SuccessFactors solutions για να προσελκύσουν, να εξελίξουν και να διατηρήσουν τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς- αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητές τους και συνδέοντας τους ουσιαστικά με το σκοπό και την αποστολή της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα SAP SuccessFactors solutions  ή το SAP News Center. Ακολουθήστε τις λύσεις SAP SuccessFactors στο Twitter @SuccessFactors και τη SAP @sapnews.

 

 

Σχετικά με τη SAP

 

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr