>

Η SAP ανακηρύσσεται Ηγέτης στον τομέα της, σύμφωνα με την έκθεση της Gartner “Magic Quadrant for Data Integration Tools”

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2018— Η SAP  ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ανακηρύχθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά ηγέτης στον τομέα της ενοποίησης δεδομένων, από την εταιρεία Gartner “Magic Quadrant for Data Integration Tools.”*

Σύμφωνα με την εταιρεία Gartner, «Η ευρύτερη αγορά εργαλείων ενοποίησης δεδομένων περιλαμβάνει πωλητές που προσφέρουν προϊόντα λογισμικού (software) τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση σε δεδομένα και υποδομές παράδοσης δεδομένων για μία μεγάλη γκάμα σεναρίων ενοποίησης δεδομένων.   Για τους πωλητές, η ζήτηση για παραδοσιακές δυνατότητες ενοποίησης δεδομένων, παράλληλα με την ανάγκη για καινοτόμες λύσεις, απαιτεί συνέπεια στην παράδοση εξαιρετικά ανεπτυγμένων λύσεων. Με παρόμοιο τρόπο, τα εργαλεία ενοποίησης δεδομένων συνδυάζονται και ενσωματώνονται με εργαλεία διαχείρισης master data, εργαλεία διαχείρισης δεδομένων διακυβέρνησης και εργαλεία διαχείρισης ποιότητας δεδομένων».

Η SAP βοηθάει τους πελάτες της να διευθύνουν επιτυχημένες ψηφιακές επιχειρήσεις, διαχειριζόμενοι τα πλέον ολοκληρωμένα, αξιόπιστα και κατάλληλα δεδομένα, παρέχοντας άριστη πληροφόρηση μέσω ενός πλήρους χαρτοφυλακίου  λύσεων διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών (EIM), όπου περιλαμβάνονται προϊόντα ενοποίησης key data, όπως το λογισμικό SAP® Data Services, η λύση SAP Data Hub, το SAP HANA® smart data integration και το SAP Cloud Platform Integration.

Οι λύσεις SAP για EIM υποστηρίζουν λειτουργίες που εξασφαλίζουν την κατανόηση, την  ενσωμάτωση, την εκκαθάριση, τη διαχείριση, τη συσχέτιση και την αρχειοθέτηση των δεδομένων των πελατών της SAP, με  στόχο την βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις SAP για το EIM μπορείτε να βρείτε εδώ .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα SAP News Center και να ακολουθήσετε την SAP στο Twitter @sapnews.

 

Gartner Disclaimer

Η Gartner δεν υποστηρίζει οποιονδήποτε πωλητή, προϊόν ή υπηρεσία που απεικονίζεται στις ερευνητικές της εκδόσεις και δεν συμβουλεύει τους χρήστες της τεχνολογίας να επιλέγουν μόνο εκείνους τους πωλητές με τις υψηλότερες αξιολογήσεις ή άλλη ονομασία. Οι έρευνες της Gartner αποτελούνται από τις απόψεις της ερευνητικής οργάνωσης της Gartner και δεν πρέπει να θεωρηθούν ως δηλώσεις πραγματικότητας. Η Gartner αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με αυτή την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλόλητας για συγκεκριμένο σκοπό.

 

 

Σχετικά με τη SAP

 

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210-7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr