SAP NOW Thessaloniki 2018 – “The Intelligent Enterprise”

Αθήνα, 29η Οκτωβρίου 2018Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, η SAP Hellas, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒBΕ), διοργανώνει το μεγαλύτερο συνέδριο πληροφορικής της Βορείου Ελλάδος – ‘SAP NOW Thessaloniki 2018’, στο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65), στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση, με θέμα “The Intelligent Enterprise”, που θα ξεκινήσει στις 09:30, θα φιλοξενήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, που στόχο έχουν να αναδείξουν τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η SAP, ενώ απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος.

 

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas Cyprus & Malta, και στη συνέχεια ο κ. Aθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος ΣΒΒΕ. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με παρουσίαση του κ. Στράτη Πελεκίδη  Innovation Architect SAP EMEA South, ο οποίος θα αναφερθεί στην «επόμενη μέρα» για τις επιχειρήσεις και τις επερχόμενες τάσεις στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού.   Θα ακολουθήσουν παράλληλες παρουσιάσεις των συνεργατών της  SAP, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με  συζήτηση πελάτων με θέμα «Το Ψηφιακό Πλεονέκτημα. Πως το κερδίζεις;» και τη συμμετοχή των καταξιωμένων επαγγελματιών: Ιωάννη Αντωνίου – Καθηγητή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σίμου Μπενσανσσών- Δημοτικού Συμβούλου Θεσσαλονίκης & Εντεταλμένου σε θέματα Καινοτομίας, Andreas Birner- Ιδρυτή Inova Hospitality Management Ltd και Παναγιώτη Τσινάβου – Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, ΚριΚρι. Το συντονισμό του συνεδρίου θα αναλάβει ο δημοσιογράφος, κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου.

 

Η εκδήλωση SAP NOW Thessaloniki 2018 προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος να εξερευνήσουν τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και τις ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις επιχειρησιακές διαδικασίες που παρέχει η SAP, οι οποίες μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες εξέλιξης για κάθε εταιρεία ή οργανισμό. Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Real Consulting,Deloitte Inergo, PwC Supernova Consulting, , Alexander Moore, Byte, IB Solutions.

 

Στο τέλος του συνεδρίου θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα, ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ *

 

* Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες / επιχειρηματίες / στελέχη επιχειρήσεων. Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν (απαιτείται online εγγραφή).

 

Σχετικά με τον ΣΒΒΕ

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ιδρύθηκε το 1915 και από τότε εργάζεται για την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της οικονομίας της Βόρειας Ελλάδας. Προτείνει και συμβάλει στην υλοποίηση τρόπων ενίσχυσης των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά παράλληλα εργάζεται και για την αρμονική διασύνδεση της με τη συνολική οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Πιο συγκεκριμένα, ο πυρήνας της αναπτυξιακής στρατηγικής που πρεσβεύει ο ΣΒΒΕ εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζεται στους άξονες της περιφερειακής ανάπτυξης και ολοκλήρωσης, της βιομηχανικής ανάπτυξης και διεθνούς ανταγωνιστικότητας της ελληνικής βιομηχανίας και της Βαλκανικής και Παρευξείνιας οικονομικής συνεργασίας.  Στα χρόνια που ακολούθησαν από τότε, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος διέγραψε μια δημιουργική πορεία όχι μόνο για την ανάπτυξη της βιομηχανίας, αλλά και γενικότερα για την οικονομική και κοινωνική πρόοδο της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr