>

Η εταιρεία Dracoudis Aluminium Co Ltd επιλέγει τη λύση SAP® Business One, version for SAP HANA

Λευκωσία – 22 Νοεμβρίου 2018 – Η εταιρία Dracoudis Aluminium Co Ltd εισέρχεται στη νέα ψηφιακή εποχή επιλέγοντας τη λύση SAP Business One, version for SAP HANA. Την υλοποίηση του έργου ολοκλήρωσε με επιτυχία η εταιρεία Visionsoft Ltd, εξουσιοδοτημένος SAP συνεργάτης. Με την ενοποίηση των συστημάτων της μέσω της λύσης SAP, η Εταιρεία αυτοματοποιεί τις επιχειρησιακές της διαδικασίες και αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητες ανάλυσης για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο. Η υλοποίηση του έργου ολοκληρώθηκε σε τρεις μήνες και συμπεριλαμβάνει την κατάρτιση και υποστήριξη των στελεχών της εταιρίας.

Η λύση SAP παρέχει στην εταιρεία Dracoudis Aluminium Co Ltd ένα ενιαίο σύστημα διεκπεραίωσης συναλλαγών και αναλύσεων, ένα γρήγορο και εύχρηστο τρόπο έρευνας δεδομένων (Google-like), έτοιμα πρότυπα εκθέσεων και αναφορών βελτιστοποιημένα μέσω της πλατφόρμας SAP HANA και νέες καινοτόμες εφαρμογές μέσω του SAP HANA studio. Επιπλέον η λύση υποστηρίζει τις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες της εταιρείας προσφέροντας προηγμένους ελέγχους και αναφορές για διαθεσιμότητά των προϊόντων (ATP- Available to Promise) και τον προγραμματισμό των απαιτούμενων υλικών (MRP- Material Requirement Planning).

Το λογισμικό SAP Business One, version for SAP HANA, έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο ετοιμασίας σημαντικών και κρίσιμων αναφορών μιας εταιρείας. Η ταχύτητα με την οποία το SAP Business One συγκεντρώνει και αναλύει τα εταιρικά δεδομένα βοηθούν στην σύνταξη άμεσων αναφορών για έγκυρη λήψη αποφάσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον αποτελεσματικό στρατηγικό σχεδιασμό μιας εταιρείας. Επιχειρηματικές αναφορές που μέχρι τώρα χρειάζονταν ώρες ή ακόμη και μέρες για να ολοκληρωθούν, τώρα γίνονται θέμα λεπτών, αν όχι δευτερολέπτων. Ακόμα και αν μια μικρή εταιρεία χρειάζεται να επεξεργαστεί μεγάλο όγκο δεδομένων, η εφαρμογή μπορεί να παρέχει πληροφορίες άμεσα και αξιόπιστα σε αυτούς που τις χρειάζονται, όποτε τις χρειάζονται.

Η Dracoudis Aluminium Co Ltd ιδρύθηκε το 1972. Με την πάροδο των χρόνων, η εταιρία έχει καταφέρει να εδραιώσει την παρουσία της  στην κυπριακή αγορά, έχοντας ως στόχο να παρέχει συνεχώς ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα εμπορίου και βιομηχανίας, που ανταποκρίνονται στα οικονομικά αλλά και ποιοτικά πρότυπα των πελατών της. Οι αξιόπιστοι και ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι, σχεδιαστές και τεχνικοί της Dracoudis Aluminium Co Ltd, παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών πριν και μετά την πώληση.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 365.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com

Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy