>

H Gartner κατατάσσει τις λύσεις SAP® SuccessFactors® ως κορυφαίες λύσεις, στην έκθεση ‘Magic Quadrant for Talent Management Suites’ για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου, 2018 —   Η SAP  ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι λύσεις SAP® SuccessFactors® κατατάχθηκαν από την εταιρεία Gartner Inc., ως κορυφαίος πάροχος έρευνας και ανάλυσης στην παγκόσμια βιομηχανία πληροφορικής, στην κατηγορία  “Leaders quadrant” της έκθεσης “Magic Quadrant for Talent Management Suites”, μία θέση την οποία η εταιρεία διατηρεί από το 2013, που δημοσιεύθηκε η πρώτη έκθεση “Magic Quadrant for Talent Management Suites” της Gartner. H συγκεκριμένη έκθεση αξιολογεί  κατά πόσο το όραμα της εταιρείας είναι ολοκληρωμένο, καθώς και την δυνατότητα εκτέλεσης του, και αφορά περιπτώσεις όπου οι πλατφόρμες διαχείρισης ταλέντων (ΤΜ) συνδράμουν στις διαδικασίες διαχείρισης του ανθρωπίνου δυναμικού  όπως η αποδοτικότητα, η ανάπτυξη και η επιβράβευση των εργαζομένων.

Σύμφωνα με την  Gartner, «Οι κορυφαίες εταιρείες της κατηγορίας ‘Leaders’ πρέπει  να επιδείξουν ένα όραμα το οποίο καθορίζει το πως η τεχνολογία ΤΜ θα βοηθήσει τους ειδικούς του HR να επιτύχουν τους στόχους των επιχειρήσεών του. Οι ηγέτες της αγοράς έχουν την δυνατότητα να θέτουν σε εφαρμογή αυτό το όραμα, μέσω προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ έχουν να επιδείξουν απτά οικονομικά αποτελέσματα, καταγράφοντας κέρδη για τις επιχειρήσεις τους. Στην αγορά πλατφόρμων ΤΜ, οι ‘Leaders’ έχουν την δυνατότητα να κλείνουν συχνά επιχειρηματικές συμφωνίες. Έχουν αναπτύξει σημαντικές και επιτυχημένες σχέσεις με πελάτες από διαφορετικές βιομηχανίες στην Βόρειο Αμερική, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική  στην Ασία και στην περιοχή του Ειρηνικού, ενώ οι υπόλοιποι προμηθευτές της αγοράς συχνά μετράνε την απόδοση τους με γνώμονα τους ‘Leaders’, όπως αυτοί προκύπτουν από την έκθεση της Gartner».

«Η Gartner, θέτοντας τις λύσεις SAP SuccessFactors στην κορυφή του άξονα ‘Completeness of Vision’, επιβεβαιώνει την δυνατότητα μας να βοηθούμε επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο να κατανοήσουν, να ενισχύσουν και να εμπνεύσουν τα ταλέντα τους», δήλωσε ο Greg Tomb, SAP SuccessFactors President. «Έχουμε ένα ισχυρό όραμα για το μέλλον στον τομέα της διαχείρισης ταλέντων, το οποίο βοηθάει τους πελάτες να έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, σε μία ιδιαιτέρως απαιτητική αγορά».

Μία από τις χιλιάδες εταιρείες που χρησιμοποιούν λύσεις SAP SuccessFactors είναι και η EDF Energy, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Καθώς o τομέας της ενέργειας διαρκώς εξελίσσεται, οφείλουμε να προσαρμοστούμε ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε σε μία πολύ απαιτητική αγορά», δήλωσε ο Ian Hammond, Director of Future HR Projects,EDF Energy. «Για να το κάνουμε αυτό, οικοδομούμε ένα εργατικό δυναμικό ικανό να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει στο μέλλον. Όλες οι λειτουργίες HR της εταιρείας μας, ‘τρέχουν’ μέσω των λύσεων SAP SuccessFactors, δίνοντας μας την δυνατότητα να βελτιώσουμε το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους μας ώστε να μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στης ενεργειακές ανάγκες του Ηνωμένου Βασιλείου, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον».

Στην σημερινή ψηφιακή οικονομία, οι κορυφαίοι επαγγελματίες είναι ο απόλυτος παράγοντας διαφοροποίησης των ανταγωνιστικών επιχειρήσεων από τις υπόλοιπες. Μόνο οι λύσεις SAP SuccessFactors προσφέρουν μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για όλες τις διαδικασίες διαχείρισης ταλέντων, από την στιγμή της πρόσληψης μέχρι την στιγμή της συνταξιοδότησης, επιτρέποντας στους πελάτες να αναπτύξουν τους ανθρώπους τους, σε οποιοδήποτε σημείο της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και αν βρίσκονται, με στόχο δώσουν ώθηση σε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους.

Μπορείτε να δείτε την έκθεση “Magic Quadrant for Talent Management Suites” της Gartner για το 2018, εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα SAP SuccessFactors solutions  ή το SAP News Center. Ακολουθήστε τις λύσεις SAP SuccessFactors στο Twitter @SuccessFactors και τη SAP @sapnews.

 

Disclaimer:

Η Gartner δεν υποστηρίζει οποιονδήποτε πωλητή, προϊόν ή υπηρεσία που απεικονίζεται στις ερευνητικές της εκδόσεις και δεν συμβουλεύει τους χρήστες της τεχνολογίας να επιλέγουν μόνο εκείνους τους πωλητές με τις υψηλότερες αξιολογήσεις ή άλλη ονομασία. Οι έρευνες της Gartner αποτελούνται από τις απόψεις της ερευνητικής οργάνωσης της Gartner και δεν πρέπει να θεωρηθούν ως δηλώσεις πραγματικότητας. Η Gartner αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με αυτή την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλόλητας για συγκεκριμένο σκοπό.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 724900
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr