>

SAP NOW CYPRUS 2019

SAP NOW CYPRUS |  20 Φεβρουαρίου |  Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία

 

Η SAP διοργανώνει το “SAP NOW Cyprus 2019” την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, από τις 08.30 έως τις 13.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, της Λευκωσίας, με θέμα «The Intelligent Enterprise”.

. To συνέδριο “SAP NOW” διοργανώνεται σε πολλές χώρες, παγκοσμίως, , παρουσιάζοντας τις καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες της SAP μέσω παρουσιάσεων, διαδραστικών ενοτήτων κι εικονικών επιδείξεων, ενώ αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία δικτύωσης για στελέχη επιχειρήσεων. H SAP δίνει έμφαση στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν σήμερα οι επιχειρήσεις, με σκοπό να αντιμετωπίσουν προκλήσεις κι ευκαιρίες του «αύριο».

Στο πλαίσιο του SAP NOW Cyprus 2019, στελέχη της SAP, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, συνεργάτες και ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν πώς οι λύσεις της SAP μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχημένη λειτουργία των επιχειρήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων τους.

Πιο αναλυτικά, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές:  :

  • The Intelligent Enterprise: The Future of Digital – How the next 10 years will reshape organisations, business models, and society
  • Tom Raftery, Senior VP  Futurist και Innovation Evangelist, SAP
  • Case study: Wargaming Group Limited

Andrew Tinney, Οικονομικός Διευθυντής της Wargaming Group Limited

  • Human Resources & Collaboration: Start the human revolution. A customer case in the Healthcare industry

Κυριακή Ευθυμίου, Lead Solution Consultant της Supernova Consulting

  • Accelerate innovation with the Intelligent ERP

Χρίστος Θεοχαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Advanced Management Solutions

  • SAP Analytics: Reimagine Analytics for the Intelligent Enterprise

Ιωάννα Δούκα και Νίκη Σφήκα, Senior Pre-Sales Specialist και Pre-Sales Associate της SAP

Tο “SAP NOW Cyprus 2019” δίνει την ευκαιρία στις τοπικές εταιρείες να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και να αποφασίσουν ποιες λύσεις είναι κατάλληλες για εκείνες, ώστε να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα στα νέα δεδομένα της Ψηφιακής Οικονομίας, ενώ απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη, Γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους από όλους τους τομείς της Οικονομίας.

Για περισσότερες Πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ:

https://events.sap.com/cy/sap-now-cy2019/el/home

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness magazine, Gold magazine

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus