Με επιτυχία στέφθηκε το SAP NOW Cyprus 2019

To SAP NOW Cyprus, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στις 20 Φεβρουαρίου 2019, στο Hilton Park Hotel στη Λευκωσία

To SAP Forum Cyprus 2019 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή περισσότερων από 750 στελεχών, επιχειρηματιών και εκπροσώπων από όλους τους κλάδους της οικονομίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλέον καινοτόμες λύσεις της SAP και να δουν από κοντά τις επαναστατικές αλλαγές που φέρνουν οι εξελίξεις της τεχνολογίας στο σύγχρονο επιχειρείν.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Άλεξ Μουρατιάν, Sales Director SAP Hellas Cyprus & Malta, με την εναρκτήρια ομιλία του κατά την οποία αναφέρθηκε στο μέλλον που η SAP ήδη φέρνει σήμερα για τις επιχειρήσεις που – ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις της εποχής – επιζητούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Στη συνέχεια, το στίγμα της ημέρας έδωσε ο κ. Tom Raftery, Vice President, Futurist και Innovation Evangelist SAP ο οποίος μέσα από την ομιλία του μοιράστηκε με το κοινό το όραμα για το πώς μπορούμε, ξεκινώντας από τη σημερινή εποχή, να χτίσουμε το μέλλον στο οποίο θέλουμε να ζήσουμε. Ακολούθησε ο κ. Andrew Tinney, Chief Financial Officer της Wargaming Group Limited, ο οποίος παρουσίασε μέσω μιας ζωντανής παρουσίασης της δική τους εμπειρίας, το πώς βοήθησαν την επιχείρησή τους οι καινοτόμες λύσεις της SAP.

Η συζήτηση με θέμα Deliver the Intelligent Enterprise Solutions For Fast Growing Businesses που ακολούθησε με τη συμμετοχή των κ. Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Managing Director, Frotcom, κ. Λάζαρο Χατζηφοράδο, CFO, Mr Bricolage, κ. Βελισάριο Μασούρα, Financial Controller, A&P (Andreou & Paraskevaides Enterprises LtdPepsi Cyprus καθώς και του κ.Στέλιο Γιάγκου, CFO Orthodoxou Group με συντονιστή τη παρουσιάστρια του συνεδρίου κα Μέλανη Στέλιο, έδειξε με έμπρακτο τρόπο και μέσα από πραγματικά παραδείγματα από τον επιχειρηματικό κόσμο το γιατί είναι τόσο επιτακτική σήμερα η ανάγκη υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών από τις επιχειρήσεις, προκειμένου να καταφέρουν να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να οδηγηθούν προς την ανάπτυξη.

 

Την εκδήλωση στήριξαν οι Advanced Management Solutions, η ΕΥ, η Supernova Consulting και η Visionsoft. Συντονιστής η IMH και χορηγοί επικοινωνίας το INBusiness magazine, Gold magazine.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook  Twitter