>

H SAP ‘Ηγέτης’ της βιομηχανίας, για 7η συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με έκθεση της Gartner

SAP – Αθήνα – 18 Φεβρουαρίου 2019 – Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κατατάχθηκε ως κορυφαίος πάροχος έρευνας και ανάλυσης στην παγκόσμια βιομηχανία πληροφορικής, στην έκθεση ‘Magic Quadrant for Data Management Solutions for Analytic’, της εταιρείας Gartner — για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, από το 2013. H συγκεκριμένη έκθεση αξιολογεί το κατά πόσο το όραμα της εταιρείας είναι ολοκληρωμένο, καθώς και την δυνατότητα εκτέλεσης του. Σύμφωνα με την έκθεση: «Η Gartner προσδιορίζει μία λύση διαχείρισης δεδομένων για analytics (DMSA) ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα λογισμικού, το οποίο διαχειρίζεται δεδομένα σε ένα ή πολλά συστήματα διαχείρισης αρχείων, συνήθως σε ένα, ή πολλαπλά  databases.»

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η βελτίωση της απόδοσής μας στην κατηγορία ‘Δυνατότητα Εκτέλεσης’, που περιλαμβάνεται στην έκθεση ‘Magic Quadrant for Data Management Solutions for Analytics’ της Gartner — σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος — αντικατοπτρίζει την επιτυχία των πελατών μας και την προστιθέμενη αξία που τους παρέχει το SAP HANA®. Πρόκειται για την μοναδική πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων με database πολλαπλών μοντέλων, προηγμένες δυνατότητες analytics, machine learning και Τεχνητής Νοημοσύνης (AI),» δήλωσε ο Gerrit Kazmaier, Senior Vice President, SAP Database and Data Management and SAP Analytics.

«Το επόμενο έτος, σκοπεύουμε να κάνουμε τις επιχειρήσεις πιο ‘έξυπνες’ μέσα από τις αποδεδειγμένες λύσεις μας για analytics, καθώς και μέσω του χαρτοφυλακίου μας στον τομέα διαχείρισης δεδομένων, τα οποία είναι διαθέσιμα τόσο στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων όσο και στο cloud».

Για να συμπεριληφθούν στην έκθεση ‘Magic Quadrant’, οι προμηθευτές DMSA οφείλουν να υποστηρίζουν μία ή περισσότερες από τις τέσσερις παρακάτω κατηγορίες, που προσδιορίζονται από την Gartner: ‘Traditional Data Warehouse’, ‘Real-Time Data Warehouse’, ‘Context-Independent Data Warehouse’ Και ‘Logical Data Warehouse’.

Η εταιρεία Asian Paints, μία Ινδική πολυεθνική κατασκευαστική εταιρεία, με επίκεντρο τον πελάτη, εργάσθηκε μαζί με την SAP, στην οικοδόμηση μίας πλατφόρμας δεδομένων η οποία θα μπορούσε να  υποστηρίξει τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της επιχείρησης.  Η δυνατότητα επεξεργασίας συναλλαγών και analytics σε μία ενοποιημένη πλατφόρμα, έχει επιτρέψει στην εταιρεία να παρέχει στην ομάδα πωλήσεων να ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες των πελατών, παρέχοντας τους τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα δεδομένα.

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του SAP HANA για εμάς, ήταν η ταχύτητα με την οποία καταφέραμε να αξιοποιήσουμε την πλατφόρμα», δήλωσε ο Harish Lade, Vice President  IT, Asian Paints. «Σε ορισμένες βάσεις δεδομένων, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε τους χρόνους φόρτωσης δεδομένων  σε ποσοστό 90%, και επενδύοντας σε SAP HANA, έχουμε, επίσης, καταφέρει να επεκτείνουμε την αρχιτεκτονική του ΙΤ μας, ώστε να υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχείρησής μας.»

Εδώ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δωρεάν αντίγραφο του Gartner Magic Quadrant for Data Management Solutions for Analytics.[1]

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το blog , ή το website του SAP® Database and Data Management solutions. Το SAP HANA είναι διαθέσιμο online.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece , και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/ , Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus . Ακολουθήστε το SAP HANA στο Twitter @SAPInMemory.

[1] Gartner, “Magic Quadrant for Data Management Systems for Analytics,” Adam Ronthal, Roxanne Edjlali and Rick Greenwald, January 21, 2019. The report was previously titled “Magic Quadrant for Data Warehouse and Data Management Solutions for Analytics.”

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr

 

Σχετικά με τη SAP

 

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

 

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.