>

SAP NOW Athens 2019 – Back to Human. Explore the Future of Intelligence

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης

 

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2019 —  To SAP NOW Athens 2019 έρχεται την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή εμβληματικών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θέμα Back to Human. Explore the Future of Intelligence. Στην φετινή διοργάνωση θα δοθεί έμφαση στις έξυπνες τεχνολογίες, οι οποίες δεν αλλάζουν ριζικά μόνο τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και τον τρόπο ζωής, σκέψης, επικοινωνίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς.

 

Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι επιχειρήσεις που μετέχουν στην νέα ψηφιακή εποχή  να συμμετάσχουν σε μία εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις ευκαιρίες που προκυπτουν από την χρήση των νέων αυτών τεχνολογιών. Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν τόσο επιτακτική η ανάγκη, να αναγνωρισθεί η τεχνολογία ως ένα εργαλείο – ένα μέσο για την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, όσο είναι σήμερα, στην εποχή  της Τεχνητής Νοημοσύνης και του Machine Learning που διανύουμε. Συνεπώς, ο στόχος είναι να θέσουμε ξανά τον άνθρωπο στο επίκεντρο, ενισχύοντας τις  ικανότητές μας, μέσω της τεχνολογίας, χωρίς παράλληλα να στρεβλώνεται η ανθρώπινη φύση μας. Στη συζήτηση περί ηθικής της καινοτομίας, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην τεράστια δύναμη που μπορεί να μας προσφέρει η τεχνολογία, καθώς και στο πως θέλουμε να την διαχειριστούμε. Οφείλουμε να αναρωτηθούμε πώς επιθυμούμε να εξελιχθούμε και σε ποιο μέλλον θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές… επειδή η επιλογή, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, είναι ακόμα δική μας.

 

Το SAP NOW προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να εξερευνήσουν τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και το χαρτοφυλάκιο των  ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει η SAP, οι οποίες μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες εξέλιξης για κάθε επιχείρηση.  Στο πλαίσιο του SAP NOW 2019, στελέχη της SAP, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργάτες και ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου, ενώ μέσα από συζητήσεις, παρουσιάσεις, case studies και live demos σε παράλληλα live sessions, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να κατανοήσουν πώς οι λύσεις της SAP μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχημένη λειτουργία των επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ .

 

Xορηγοί του SAP NOW είναι: PWC, Real Consulting, EY, Supernova Consulting, TEKA Systems, Accenture, StepOne, UniSystems, Alexander Moore, Byte Solutions Unlimited, GVision, InfoSupport

 

Το πρόγραμμα για την εκδήλωση θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece , και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/ , Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus .

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.