>

Περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες στο SAP ΝΟW Athens 2019

 «O άνθρωπος στο επίκεντρο»

 

Αθήνα, 18 Απριλίου 2019 —  Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας, SAP ΝΟW Athens 2019, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 16 Απριλίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1000 στελεχών, επιχειρηματιών και εκπροσώπων από όλους τους κλάδους της οικονομίας. H φετινή εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. To κοινό του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πλέον καινοτόμες λύσεις που παρέχει η SAP και να εξερευνήσει τις αναρίθμητες δυνατότητες που φέρνει η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου.

 

Την εκδήλωση άνοιξαν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου και  ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος SAP Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας. Ο κ. Ξηρόκωστας, κατά την εναρκτήρια ομιλία του με θέμα “Back to Human. Experience Matters”, αναφέρθηκε στην σημασία της εμπειρίας στην ψηφιακή εποχή, καθώς και πως οι καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες της SAP ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα και τις σύγχρονες ψηφιακές τάσεις.

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την καθηλωτική ομιλία του κ. Hein Wagner, ενός ομιλητή χωρίς όραση, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό της εκδήλωσης την δυνατή ιστορία ζωής τους, με θέμα “A Blind Man with Vision”. Ο Hein Wagner, εξήγησε πώς κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, με κίνητρο την ισχυρή του θέληση για ζωή και την βοήθεια όλων των ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα του, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους όσους τον παρακολούθησαν.

 

Στη συνέχεια, στις 18 παράλληλες συνεδρίες καθώς και στις  3 διαδραστικές εκθέσεις καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών,  παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι λύσεις SAP για θέματα Customer Experience, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Τεχνολογίας, Διαχείρισης Προμηθειών, Analytics, Finance, SAP Business One, καθώς και επιτυχημένες υλοποιήσεις πελατών της SAP, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε πιο εξειδικευμένα ζητήματα του ενδιαφέροντος του. Παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν για καλό σκοπό, συγκεντρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο ποσό το οποίο θα διατεθεί από την SAP, στον οργανισμό  “SciFY”.

 

Οι εργασίες του φετινού SAP NOW Athens ολοκληρώθηκαν με μία συζήτηση επικαιρότητας με θέμα «Τι μπορεί να κάνει η πολιτική για την επόμενη ημέρα», με τη συμμετοχή των Κκ Ευάγγελου Βενιζέλου, Κωστή Χατζηδάκη και Μιλτιάδη Κύρκου και συντονισμό από το δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου, η οποία συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού.  Το φετινό συνέδριο στέφθηκε με πλήρη επιτυχία  και τελείωσε αργά το απόγευμα με live εμφάνιση από τη γνωστή τραγουδίστρια, Πέννυ Μπαλτατζή.

 

Leader χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: PWC και Real Consulting

Star χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: COSMOTE, Deloitte, ΕΥ, Supernova Consulting και TEKA Systems

Top χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: Accenture, IBM, StepOne, UniSystems

SAP Business One χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: Alexander Moore, Byte Solutions Unlimited, GVision, InfoSupport

Στρατηγικοί Χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο ΣΚΑΪ, το «Κ» της Καθημερινής, το CAPITAL.GR, το OPEN BEYOND TV και το newsletter NET FAX.

Προϊοντικοί χορηγοί ήταν: ο Γρηγόρης, η Kafea Τerra, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, & η Παπαγιαννακόπουλος Wines

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr

 

Σχετικά με τη SAP

 

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

 

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.