SAP NOW Athens 2019 – Back to Human. Explore the Future of Intelligence

Τρίτη 16 Απριλίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 

 

Αθήνα, 08 Απριλίου 2019 —  Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 πραγματοποιείται το SAP NOW Athens 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με κεντρικό θέμα Back to Human. Explore the Future of Intelligence. Tο μεγαλύτερο συνέδριο λύσεων πληροφορικής και τεχνολογίας θα φιλοξενήσει φέτος σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πελάτες και συνεργάτες της SAP.  Στην φετινή διοργάνωση θα δοθεί έμφαση στις έξυπνες τεχνολογίες, οι οποίες δεν αλλάζουν ριζικά μόνο τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και τον τρόπο ζωής, σκέψης, επικοινωνίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς.

 

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas Cyprus & Malta, ο οποίος θα αναφερθεί στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα που οφείλει να έχει η τεχνολογία και στην σημασία της εμπειρίας χρήστη, στην νέα ψηφιακή εποχή. Στη συνέχεια, ο Hein Wagner, ένας ομιλητής χωρίς όραση, θα μοιραστεί με το κοινό της εκδήλωσης, την δυνατή προσωπική του ιστορία, με θέμα “A Blind Man with Vision”, όπου θα εξηγήσει πως παρά το εκ γενετής πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, έχει καταφέρει  να ακολουθήσει τα όνειρά του, καθώς η θέληση είναι η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη του ανθρώπου.

 

Αμέσως μετά, ακολουθούν  18 παράλληλες θεματικές συνεδρίες όπου στελέχη της SAP και των συνεργατών της θα παρουσιάσουν τις κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση διαφορετικών επιχειρηματικών λειτουργιών. Στο πλαίσιο των παράλληλων συνεδριών, ο Κίμων Στέφος, Director Of Corporate Partnerships & Licensing της Euroleague Basketball, θα εξηγήσει γιατί τα analytics αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για την επιτυχία και τις άμεσες αποφάσεις που χρειάζονται οι ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ. Επίσης, η Κατερίνα Τριβιζά, Corporate Head της Thrive Global Greece, θα παρουσιάσει πώς η Thrive Global, μία παγκόσμια εταιρεία με ιδρύτρια την Arianna Huffington, και οι λύσεις SAP SuccessFactors προσφέρουν στους εργαζομένους μία βελτιωμένη εργασιακή εμπειρία, που στόχο έχει να αυξήσει την ευεξία τους και να «ξεκλειδώσει» τις  δυνατότητές τους. Παράλληλα, ο Timo Elliott, VP & Global Innovation Evangelist της SAP, θα εξηγήσει στο κοινό της εκδήλωσης την προστιθέμενη αξία που προσδίδει στην σύγχρονη, έξυπνη επιχείρηση, η δυνατότητα να ανταποκρίνεται άμεσα στις τάσεις της αγοράς και στο feedback των πελατών της.  Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα πραγματοποιηθεί, παράλληλα με το SAP NOW, η συνεδρία SAP Business One για τις αναπτυσσόμενες  επιχειρήσεις.

 

Το SAP NOW Athens 2019 θα ολοκληρωθεί με πολιτική συζήτηση πάνελ με θέμα «Τι μπορεί να κάνει η πολιτική για την επόμενη ημέρα», με τη συμμετοχή των Κκ Ευάγγελου Βενιζέλου, Κωστή Χατζηδάκη και Μιλτιάδη Κύρκου και συντονισμό από το δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ .

 

Leader χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: PWC και Real Consulting

Star χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: COSMOTE, Deloitte, ΕΥ, Supernova Consulting και TEKA Systems

Top χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Accenture, IBM, StepOne, UniSystems

SAP Business One χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Alexander Moore, Byte Solutions Unlimited, GVision, InfoSupport

Στρατηγικοί Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ, το «Κ» της Καθημερινής, το CAPITAL.GR, το OPEN BEYOND TV και το newsletter NET FAX.

 

Το hashtag του συνεδρίου είναι #SAPNOW.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες/ επιχειρηματίες / στελέχη επιχειρήσεων. Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν (απαιτείται online εγγραφή).

 

Ακολουθείστε το SAP NOW Athens 2019 στο Linkedin, Twitter, τo Facebook, και το Υοutube.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr

 

Σχετικά με τη SAP

 

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

 

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.