Η SAP κατατάσσεται ως Ηγέτης στην κατηγορία της για 13η συνεχόμενη χρονιά, στην έκθεση ‘2019 Magic Quadrant for Data Quality Tools’

Αθήνα, 13 Μαΐου 2019 — Η SAP ανακηρύχθηκε Ηγέτης στην έκθεση “2019 Magic Quadrant for Data Quality Tools”1

«Τα εργαλεία ποιότητας δεδομένων είναι ζωτικής σημασίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, ειδικά την δεδομένη χρονική στιγμή, που υπάρχουν πολλές αναδυόμενες λειτουργίες όπως η αυτοματοποίηση, το machine learning, οι επιχειρηματικές ροές εργασίας και τα μοντέλα ανάπτυξης cloud», σύμφωνα με την  Gartner. «H συγκεκριμένη έκθεση αξιολογεί 15 προμηθευτές, ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τον οργανισμό σας».

Στην έκθεση, η Gartner αναγνώρισε τη SAP ως Ηγέτη, για την ικανότητά εκτέλεσης του ολοκληρωμένου οράματός της, για 13η συνεχή φορά.2

«Με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων διαχείρισης πληροφοριών για τις επιχειρήσεις (EIM), συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας δεδομένων ως βασικής δυνατότητας, η SAP βοηθά τους πελάτες και τους συνεργάτες της να κάνουν τις επιχειρήσεις τους έξυπνες», δήλωσε ο Byron Banks, VP, Platform & Technologies Marketing της SAP. «Καθώς η βιομηχανία περνάει από τα παραδοσιακά εργαλεία ποιότητας δεδομένων σε νέα, θεωρούμε ότι αυτή η αναγνώριση από την Gartner συνεχίζει να αναδεικνύει την ηγετική μας θέση και την υπεροχή μας στην συγκεκριμένη αγορά».

Οι λύσεις SAP® για EIM βοηθούν τους πελάτες της εταιρείας να διαχειρίζονται τα Big Data και τις πληροφορίες, ώστε να αναπτύξουν πιο αποτελεσματικές επιχειρηματικές διαδικασίες και να αποκτήσουν στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα δεδομένα προληπτικά σε ολόκληρο τον οργανισμό και να εξασφαλίζουν αξιόπιστες πληροφορίες, με στόχο την πιο ‘έξυπνη’ λήψη αποφάσεων. Οι λύσεις ποιότητας δεδομένων της SAP βοηθούν τις εταιρείες να ανακαλύπτουν, να βελτιώνουν και να διαχειρίζονται πολλά δεδομένα σε όλο το εύρος της επιχείρησης. Οι εταιρείες μπορούν να κατηγοριοποιούν, να εμπλουτίζουν και να ταιριάζουν δεδομένα πελατών, προϊόντων, προμηθευτών, υλικών και άλλων τομέων δεδομένων, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν ακριβέστερες, αξιόπιστες και έγκαιρες πληροφορίες.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση της Gartner για το 2019 “Magic Quadrant for Data Quality Tools”, μπορείτε να βρείτε το αντίγραφο ολόκληρης της έκθεσης εδώ.

Επισκεφτείτε το  SAP News Center. Ακολουθήστε την SAP στο Twitter @sapnews.

  1. Gartner, “Magic Quadrant for Data Quality Tools,” published March 27, 2019, by Melody Chien, Ankush Jain
  2. From 2006 through 2008, the Magic Quadrant for Data Quality Tools recognized BusinessObjects, which was acquired by SAP in October 2007.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr

 

Σχετικά με τη SAP

 

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.