>

Οι λύσεις SAP® SuccessFactors® για το recruitment αναγνωρίστηκαν ως ηγετικές σε Έκθεση της IDC MarketScape σχετικά με την Προσέλκυση Ταλέντων παγκοσμίως

Αθήνα— 24 Ιουνίου, 2019 Η SAP ανακοίνωσε ότι οι λύσεις  SAP® SuccessFactors® για το recruitment κατατάσσεται στην κατηγορία Ηγέτης στην Έκθεση “IDC MarketScape: Worldwide and U.S. Modern Talent Acquisition Suites for Large Enterprise 2019 Vendor Assessment.”[1]

Η εταιρεία IDC καθορίζει ως απόκτηση ταλέντων από τις επιχειρήσεις όλες εκείνες τις λειτουργίες που προσελκύουν και αξιολογούν τους υποψηφίους καθώς και επιλέγουν, προσλαμβάνουν και ενσωματώνουν νέους εργαζομένους στο ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών. Οι θέσεις της κατάταξης καθορίζονται από λεπτομερείς έρευνες, συνεντεύξεις και αξιολογήσεις της εμπειρίας του τελικού χρήστη που βασίζονται σε πολλούς παράγοντες. Αυτές περιλαμβάνουν τις τρέχουσες δυνατότητες, τις υπηρεσίες και το βαθμό στον οποίο ο πάροχος ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες ανάγκες των πελατών, καθώς και τη μελλοντική στρατηγική στον τομέα των παροχών, του τμήματος πελατών και του επιχειρηματικού σχεδιασμού για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια.

«Μετά από σημαντικές βελτιώσεις στην εμπειρία των υποψηφίων, το SAP SuccessFactors συνεχίζει να επενδύει σε όλους τους τομείς απόκτησης ταλέντων με αναβαθμίσεις που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των υπεύθυνων προσλήψεων, να ενισχύσουν την εμπειρία του υποψηφίου και να παρέχουν σημαντικές πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε καίριες αποφάσεις», δήλωσε η Lisa Rowan, Research Vice President, HR, Talent And Learning Strategies, IDC. «Παράλληλα και στηρίζοντας τη στρατηγική της SAP με γνώμονα την Έξυπνη επιχείρηση, η εταιρεία έχει εισάγει αναβαθμίσεις στην εμπειρία χρήστη, τα analytics, την επεκτασιμότητα και στην υποστήριξη βασικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, όπως η διαχείριση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού, η διαφορετικότητα και η δυνατότητα ένταξης στο εργασιακό περιβάλλον, αξιοποιώντας λειτουργίες machine learning και Τεχνητής Νοημοσύνης.»

Η θέση της SAP σε κυρίαρχη θέση στην έκθεση IDC MarketScape είναι βασισμένη στην ικανοποίηση των πελατών από το εύρος των λύσεων και την πληρότητα του SAP SuccessFactors Recruiting, στη βεβαιότητα ότι οι μελλοντικές εκδόσεις της πλατφόρμας θα καλύπτουν τις οργανωτικές ανάγκες, στην καταλληλότητα του παραδοτέου μοντέλου, στην άνεση που προσφέρει ο προγραμματισμός της κυκλοφορίας αναβαθμίσεων, στην αποδοτικότητα κόστους, στην ενοποίηση συστημάτων και την εξυπηρέτηση πελατών. Ανάμεσα σε όσα επισημάνθηκαν στην έκθεση IDC MarketScape βρίσκονται τα ακόλουθα:

  • Ενσωματωμένη διαχείριση σχέσεων με τους υποψηφίους, για δυναμικές και αυτοματοποιημένες δεξαμενές ταλέντων, landing pages, συλλογή δεδομένων και προοδευτικές φόρμες προφίλ, e-mail marketing,  one-to-one αλληλογραφία μέσω SMS και e-mail, καθώς και analytics.
  • Δημιουργία Ιστοσελίδων καριέρας με δυνατότητες point-and-click και drag-and-drop για τα τμήματα ανθρωπίνου δυναμικού, για την εύκολη δημιουργία και συντήρηση responsive ιστοσελίδων (εσωτερικών και εξωτερικών), landing pages και υποδείγματα e-mail.
  • Αναλυτής εργασίας, ο οποίος βοηθά τους managers και τους υπεύθυνους προσλήψεων να εντοπίζουν και να εξαλείφουν την προκατειλημμένη σε θέματα φύλου γλώσσα από τις περιγραφές θέσεων εργασίας, έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι θα φτάσουν στους πιο κατάλληλους υποψήφιους για κάθε θέση. Ο αναλυτής εργασίας παρέχει επίσης μισθολογικές προτάσεις σε σχέση με τις απαιτήσεις της δουλειάς με την αξιοποίηση της λειτουργικότητας της μηχανής εκμάθησης, η οποία αναλύει τα μισθολογικά στοιχεία για να παρουσιάσει το μέσο μισθό με βάση την τοποθεσία, καθώς και επίσης και το συνιστώμενο μισθό με βάση τις δυσκολίες πλήρωσης της εκάστοτε θέσης.

«Η προσέλκυση και η πρόσληψη των μεγαλύτερων ταλέντων του κόσμου αποτελεί προτεραιότητα για τους επικεφαλής των επιχειρήσεων παγκοσμίως» δήλωσε ο Greg Tomb, President, SAP SuccessFactors. «Είμαστε περήφανοι για τη διαρκή ηγετική μας θέση στο IDC MarketScape series, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας έκθεσης για την απόκτηση ταλέντων για μεγάλες επιχειρήσεις. Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία βασισμένη στον υποψήφιο και ενσωματώνοντας λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης σε όλο το εύρος της διαδικασίας πρόσληψης, οι λύσεις SAP SuccessFactors Recruiting δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να καλύψουν ταχύτερα τις θέσεις τους με διαφορετικούς και καλύτερους υποψηφίους».

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε λήψη ενός αποσπάσματος της αναφοράς εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του SAP SuccessFactors ή το SAP News Center. Ακολουθείστε τις SAP SuccessFactors solutions στο Twitter στο @SuccessFactors  και τη SAP στο @sapnews.

 

Σχετικά με την IDC MarketScape:

Το μοντέλο αξιολόγησης IDC MarketScape έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια γενική εικόνα της ανταγωνιστικής ικανότητας των προμηθευτών ΤΠΕ (τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών) σε μια δεδομένη αγορά. Η μεθοδολογία της έρευνας χρησιμοποιεί μια αυστηρή μεθοδολογία βαθμολόγησης που βασίζεται τόσο σε ποιοτικά όσο και σε ποσοτικά κριτήρια, με αποτέλεσμα μία γραφική απεικόνιση της θέσης κάθε πωλητή σε μια δεδομένη αγορά. Το IDC MarketScape παρέχει ένα σαφές πλαίσιο στο οποίο οι προσφορές προϊόντων, υπηρεσιών, δυνατοτήτων και στρατηγικών, καθώς και οι τρέχοντες και μελλοντικοί παράγοντες επιτυχίας της αγοράς των πωλητών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών μπορούν να συγκριθούν ουσιαστικά. Το πλαίσιο παρέχει επίσης στους αγοραστές τεχνολογίας μια αξιολόγηση 360 βαθμών σχετικά-γω με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των σημερινών και μελλοντικών πωλητών.

Οποιεσδήποτε δηλώσεις που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο και δεν αποτελούν ιστορικά γεγονότα είναι δηλώσεις μελλοντικής εκπλήρωσης όπως ορίζονται στον νόμο περί ιδιωτικής ασκήσεως προσφυγών κατά των ιδιωτικών κινητών αξιών των ΗΠΑ του 1995. Λέξεις όπως «προβλέπουν», «πιστεύουν», «εκτιμούν», «αναμένουν», , “Πρόθεση”, “σχέδιο”, “σχέδιο”, “πρόβλεψη”, “θα πρέπει” και “θα” και παρόμοιες εκφράσεις με αυτές που σχετίζονται με τη SAP. Η SAP δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση να ενημερώνει δημοσίως ή να αναθεωρεί τις μελλοντικές δηλώσεις. Όλες οι δηλώσεις για μελλοντικές εξελίξεις υπόκεινται σε διάφορους κινδύνους και αβεβαιότητες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ουσιαστικά διαφορές των πραγματικών αποτελεσμάτων από τις προσδοκίες. Οι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα μελλοντικά οικονομικά αποτελέσματα της SAP εξετάζονται πληρέστερα στις υποθέσεις της SAP με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης ετήσιας έκθεσης της SAP σχετικά με το έντυπο 20-F που έχει κατατεθεί στην SEC. Οι αναγνώστες προειδοποιούν να μην κάνουν υπερβολική εξάρτηση από αυτές τις μελλοντικές δηλώσεις, οι οποίες μιλούν μόνο από τις ημερομηνίες τους.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

 

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr

[1] “IDC MarketScape: Worldwide and U.S. Modern Talent Acquisition Suites for Large Enterprise 2019 Vendor Assessment,” by Kyle Lagunas and Lisa Rowan, April 2019, IDC #US45016419.