>

H SAP και η Uber Freight ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν On-Demand Logistics μέσω της δύναμης των δικτύων

H SAP και η Uber Freight ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν OnDemand Logistics μέσω της δύναμης των δικτύων

 

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2019 – Η SAP και η Uber Freight ανακοίνωσαν πρόσφατα την συνεργασία τους, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του τομέα των φορτωτικών μεταφορών, μέσω έξυπνων διαδικασιών αυτοματοποίησης και καλύτερης πρόσβασης σε ένα δίκτυο συνδεδεμένων και αξιόπιστων οδηγών. Η ενσωμάτωση της Uber Freight στο Δίκτυο SAP® Logistics Business Network θα επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε αξιολογήσεις από το ψηφιακά ενεργοποιημένο δίκτυο της Uber, να λαμβάνουν προσφορές σε πραγματικό χρόνο και να γνωρίζουν εγγυημένα τις λεπτομέρειες χωρητικότητας των φορτηγών, απλοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες.

«Η εύρεση και κράτηση μεταφορικού μέσου για την μεταφορά εμπορευμάτων συχνά είναι το πιο κοστοβόρο και σύνθετο κομμάτι της αλυσίδας εφοδιασμού», δήλωσε η Hala Zeine, President, Digital Supply Chain της SAP. «Αυτή η συνδυαστική λύση θα εξαλείψει τα εμπόδια και θα προσφέρει μια απλούστερη, πιο αυτοματοποιημένη προσέγγιση που εξομαλύνει τις λειτουργίες, προσφέρει απτή εξοικονόμηση κόστους και τελικά δημιουργεί μια καλύτερη εμπειρία πελατών. Προσθέτοντας την Uber Freight στο Δίκτυο SAP Logistics Business Network θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες logistics τους και να θέσουν με τη σειρά τους, τους δικούς τους πελάτες στο επίκεντρο της ψηφιακής τους αλυσίδας εφοδιασμού».

Το δίκτυο SAP Logistics Business Network, σχεδιασμένο πάνω στις πλατφόρμες SAP Cloud Platform και SAP HANA® business data platform, επεκτείνει τη διαχείριση των μεταφορικών μέσων, με σκοπό να προσφέρει σε αποστολείς και μεταφορείς εμπορευμάτων, καθώς και σε άλλους συνεργάτες logistics, την δυνατότητα να συνεργάζονται και να μοιράζονται πληροφορίες και στοιχεία της αγοράς με ευκολία. Με την ενσωμάτωση της Uber Freight στο δίκτυο SAP Logistics Business Network, οι αποστολείς και οι μεταφορείς συνεργάζονται, χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία τα οποία υπερνικούν τα παραδοσιακά εμπόδια, επιτρέποντας στους αποστολείς εμπορευμάτων να επιλέγουν από μία μεγαλύτερη γκάμα μεταφορέων και να τιμολογούν τις αποστολές σε πραγματικό χρόνο.

«Για τους οργανισμούς  ή τις εταιρείες που αποστέλλουν μεγάλο όγκο εμπορευμάτων παγκοσμίως, μια αποτελεσματική, ψηφιακή αλυσίδα εφοδιασμού είναι κρίσιμη για την επιχειρηματική τους επιτυχία», δήλωσε ο Bill Driegert, Senior Director της Uber Freight. «Η Uber Freight συνεργάζεται με τη SAP για να βοηθήσει τη συνεργασία στον τομέα των μεταφορών, σε επίπεδο λήψης αποφάσεων. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογική προσέγγιση στον τομέα των μεταφορών, σημαίνει ότι οι αποστολείς εμπορευμάτων μπορούν πλέον να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στην ανεύρεση του κατάλληλου προμηθευτή, προσφοράς και χωρητικότητας φορτίου και να εστιάσουν την προσοχή τους στην βασική τους προτεραιότητα, να διανέμουν, δηλαδή, περισσότερα εμπορεύματα στην αγορά».

Η Αξία των Δικτύων

Με αυτή τη συνεργασία, η SAP και η Uber Freight θα εργαστούν από κοινού για να συνδέσουν τις δύο πλευρές της αγοράς μεταφορών εμπορευμάτων, αυξάνοντας την προβολή και τη διαφάνεια για όλους τους εμπλεκομένους. Αυτή η προσπάθεια θα υποστηρίξει την ευκολότερη και ταχύτερη λήψη αποφάσεων με βάση την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο για τους αποστολείς και τους μεταφορείς, παρέχοντας στους οργανισμούς τη δυνατότητα να μεγιστοποιούν τον ημερήσιο χρόνο εργασίας και να λαμβάνουν πιο στοχευμένες αποφάσεις σχετικά με τις δραστηριότητές τους.

 

Το Περιβαλλοντικό Πλεονέκτημα

Οι σημερινές ανεπάρκειες στην αλυσίδα εφοδιασμού μπορούν να οδηγήσουν σε απόβλητα. Κάθε χρόνο, τα ανεπαρκώς χρησιμοποιούμενα φορτηγά παράγουν 200 εκατομμύρια τόνους εκπομπών ρύπων. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να αλλάξουμε τη διαδικασία σχεδιασμού των εμπορευματικών μεταφορών και να αξιοποιήσουμε καλύτερα την διαθέσιμη χωρητικότητα, ο κλάδος μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

 

Η Uber Freight συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο της SAP, SAPPHIRE NOW®, το οποίο διεξήχθη στις 7-9 Μαΐου στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Επισκεφτείτε το  SAP News Center. Ακολουθήστε την SAP στο Twitter @SAPHellasCyprus.

 

Σχετικά με την Uber Freight

Η Uber Freight οδηγεί τη βιομηχανία φορτηγών μπροστά, προσφέροντας περισσότερους τρόπους για να συνεργαστεί η βιομηχανία. Η πλατφόρμα μας συνδέει τους μεταφορείς με τα σωστά φορτία και τους φορτωτές σε εθνικό επίπεδο. Τα πρωτοποριακά εργαλεία παρακάμπτουν τα παραδοσιακά οδοφράγματα στην αποδοτικότητα και ανοίγουν νέους δρόμους προς την επιτυχία. Η διαφάνεια και η πρόσβαση στην ευκαιρία συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης για όλους. Με τη δημιουργία ενός καλύτερου οδικού χάρτη για τους φορτωτές και τους μεταφορείς να λειτουργούν μεταξύ τους, όλοι προχωρούμε. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.uberfreight.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr

 

Σχετικά με τη SAP

 

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.