>

H SAP ενισχύει το χαρτοφυλάκιο λύσεων που προσφέρει στον τομέα του Customer Experience

Αθήνα, 1η Ιουλίου 2019 Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα νέες λειτουργίες για την πλατφόρμα SAP® C/4HANA, η οποία παρέχει λύσεις εμπειρίας πελατών (CX), με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να εδραιώσουν πιο προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες τους. Οι πρόσφατες εξελίξεις στο cloud ενδυναμώνουν το αίσθημα της εμπιστοσύνης, ενώ επιτρέπουν την εξατομικευμένη αλληλεπιδράση με τους πελάτες, την αποτελεσματική κατάρτιση για ομάδες πωλήσεων και τις σχέσεις με τους πελάτες, καθώς και βελτιωμένες δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ εργαζομένων και συνεργατών.

«Οι διαφορετικές προσεγγίσεις για την εμπειρία των πελατών δημιουργούν ένα χάσμα εμπειρίας – μία  κατάσταση η οποία προκύπτει όταν οι εταιρείες πιστεύουν ότι παρέχουν καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους από ό, τι αντιλαμβάνονται οι ίδιοι οι πελάτες», δήλωσε ο Alex Atzberger, President, SAP Customer Experience της SAP.

H πλατφόρμα SAP C/4HANA, σε συνδυασμό με τις λύσεις Experience Management της SAP, βοηθούν στην ελαχιστοποίηση αυτού του χάσματος. Ένας μεγάλος αριθμός πελατών, όπως η Verizon Communications Inc., η Colgate-Palmolive Company, η Coty Inc. και η Levi Strauss & Co, επιλέγουν ήδη λύσεις SAP C/4HANA.

 

Η SAP σχεδιάζει την πλατφόρμα δεδομένων πελατών EnterpriseGrade Customer Data Platform

Με άξονα τις θεμελιώδεις υπηρεσίες των χαρτοφυλακίων SAP Customer Data Cloud και SAP Cloud , η SAP σχεδιάζει να αναπτύξει και να εμπλουτίσει τις λύσεις αυτές για την παροχή μίας πλατφόρμας δεδομένων για επιχειρήσεις. Η πλατφόρμα δεδομένων πελατών αρχικά θα:

Το Training Cloud για το SAP Litmos® ενισχύει την εμπειρία των πελατών

Το training cloud για τη λύση SAP Litmos®, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο λύσεων SAP Customer Experience, παρέχοντας στοχευμένη και συνεχόμενη κατάρτιση, με στόχο να εξοπλίσει τους ανθρώπους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να έχουν την μέγιστη δυνατή απόδοση.

Περιλαμβάνει μία ενσωματωμένη βιβλιοθήκη που περιέχει βραβευμένο περιεχόμενο μαθημάτων, σχεδιασμένο για μεταδώσει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών. Με περισσότερους από 15 εκατομμύρια χρήστες, οι πελάτες εκτιμούν όλο και περισσότερο την αξία της κατάρτισης για την οικοδόμηση ενός αφοσιωμένου, ενημερωμένου, δραστήριου εργατικού δυναμικού με στόχο την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, καθώς και της διατήρησης τους.

Ruum by SAP™ – Για μία καλύτερη Εμπειρία Συνεργασίας

Η ενσωμάτωση της λύσης Ruum by SAP™, ενός λογισμικού SaaS, θα βελτιώσει την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα για τους χρήστες χαρτοφυλακίων SAP Marketing Cloud, SAP Commerce Cloud, SAP Service Cloud και SAP Sales Cloud. Η λύση Ruum βοηθάει τους χρήστες SAP C/4HANA να ξεπεράσουν τα οργανωτικά εμπόδια, να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις εργασίες που σχετίζονται με τα projects και να μειώσουν το κόστος, αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο σε διοικητικά καθήκοντα και εξαλείφοντας την ανάγκη τα μέλη της ομάδας να μεταπηδούν μεταξύ διαφορετικών προγραμμάτων ή συστημάτων. Η Ruum είναι μια εταιρεία χαρτοφυλακίου που εξελίχθηκε από το SAP.iO Venture Studio, το εσωτερικό πρόγραμμα που διαχειρίζεται από το SAP.iO.

 

 

 

 

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

 

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication

 

Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr