>

Η Muskita Aluminium Industries επενδύει στις λύσεις SAP.

Λευκωσία, 3/7/2019 – Η Muskita Aluminium Industries υλοποίησε επιτυχώς τις λύσεις SAP, επιτυγχάνοντας ολοκληρωμένες διαδικασίες πωλήσεων, παραγωγής και εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς επίσης και άμεση πρόσβαση σε δεδομένα πραγματικού χρόνου σε όλα τα τμήματα. Σε συνεργασία με τον SAP συνεργάτη, Supernova Consulting Ltd, ο Οργανισμός υλοποίησε την λύση SAP S/4HANA και συγκεκριμένα τις ενότητες Financials, Production Planning and Execution, Sourcing and Procurement, Order to Cash and Product Costing and Profitability Analysis, καθώς επίσης και λύση την SAP Cloud for Sales.

 

Με την εφαρμογή των λύσεων SAP, η Muskita ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει επιχειρηματικές προκλήσεις όπως η χειρωνακτική διαδικασία των παραγγελιών πωλήσεων, ο χαρτογραφικός προγραμματισμός παραγωγής καθώς επίσης και η απαραίτητη ευελιξία που χρειάζεται στις διαδικασίες αποθήκευσης δεδομένων. Μερικά από τα οφέλη που έχει σήμερα ο Οργανισμός είναι ο άψογος προγραμματισμός παραγωγής καθώς επίσης η αποτελεσματική και απλουστευμένη εκτέλεση της, η ενσωμάτωση του λογισμικού συστήματος με μηχανήματα παραγωγής/ πακεταρίσματος και ρομποτικής αποθήκευσης, ο καλύτερος έλεγχος των αποθεμάτων και απογραφών και η ακριβής και ολοκληρωμένη κοστολόγηση προϊόντων με το πραγματικό κόστος παραγωγής. Οφέλη τα οποία δίνουν στον Οργανισμό σαφή και έγκαιρη ενημέρωση για την λήψη καλύτερων στρατηγικών αποφάσεων.

 

«Για μια βαριά μεταποιητική βιομηχανία όπως η δική μας, η υλοποίηση της λύσης SAP S/4HANA και ειδικότερα της ενότητας SAP Financials ήταν αναπόφευκτη. Αυτό το σύστημα ERP ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας για ανάλυση του κόστους και της παραγωγή μας και μας βοηθά να προχωρήσουμε στρατηγικά», δήλωσε ο Χρύσανθος Χρίστου, CFO.

 

«Επιλέξαμε το SAP S/4HANA και την Supernova γιατί θέλαμε ένα σύστημα και έναν συνεργάτη που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μαζί μας. Η Supernova έκανε εξαιρετική δουλειά στην υλοποίηση ενός πολύπλοκου έργου σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ελάχιστη διακοπή στην καθημερινή μας δραστηριότητα. Είμαι βέβαιη ότι τόσο η λύση SAP όσο και ο συνεργάτης μας θα μας παρέχουν την απαραίτητη ευελιξία που χρειαζόμαστε και μελλοντικά», δήλωσε η Άννα Μουσκή, Διευθύντρια Marketing.

 

Η MUSKITA σχεδιάζει και παράγει προφίλ αλουμινίου και πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, προσφέροντας λύσεις για όλες τις αρχιτεκτονικές κατασκευές ακόμη και για τις πιο εξατομικευμένες απαιτήσεις.  Ως μία από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες βιομηχανίες του κλάδου της  παγκοσμίως, τα συστήματα της MUSKITA ξεπερνούν τα αυστηρότερα πρότυπα σχεδιασμού, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης. Τα προϊόντα της MUSKITA χρησιμοποιούνται διεθνώς, σε διάφορους τομείς, από την αεροπορία έως τη γεωργία, γεγονός που αποδεικνύει την πρωτοποριακή τεχνολογία, την τεχνογνωσία, την ποιότητα και το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που είναι καθοριστικής σημασίας για την τρέχουσα και μελλοντική επιτυχία της εταιρείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

 

 

 

Σχετικά με τη SAP

 

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 2237509, irene.christofides@sap.com

Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy