>

Η SAP αναγνωρίστηκε ως Ηγέτης στην Αυτοματοποίηση του Τομέα των Πωλήσεων, από την Έκθεση ‘2019 Magic Quadrant for Sales Force Automation’

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 — Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κατατάχθηκε για πρώτη φορά ως Ηγέτης στην Έκθεση ‘2019 Magic Quadrant for Sales Force Automation από την Gartner Inc. Η Gartner προσδιορίζει την αυτοματοποίηση στον τομέα των πωλήσεων – sales force automation (SFA) ως «συστήματα που υποστηρίζουν την αυτοματοποίηση των δραστηριοτήτων, των διαδικασιών και των διοικητικών αρμοδιοτήτων των πωλήσεων για τους ειδικούς στον τομέα των πωλήσεων των οργανισμών.»

Σύμφωνα με την έκθεση, η SAP κατατάσσεται ως Ηγέτης λόγω του ολοκληρωμένου οράματος της  εταιρείας, καθώς και της δυνατότητας εκτέλεσής του.

«Σήμερα, ο τομέας των πωλήσεων οφείλει να ασχολείται με όλες τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ ενός οργανισμού και ενός πελάτη, εάν θέλει να θεωρείται επιτυχημένος», δήλωσε ο Giles House, General Manager, Sales Cloud της SAP.

«Παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία πώλησης, με δεδομένα διαθέσιμα για κάθε περίσταση, οι αντιπρόσωποι πωλήσεων επικεντρώνονται ουσιαστικά στην επιτάχυνση της διαδικασίας αγοράς αντί να ασχολούνται με τη χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων. Πιστεύουμε ότι η αναγνώρισή μας ως Ηγέτης στην έκθεση Magic Quadrant της Gartner για την Αυτοματοποίηση στον Τομέα των Πωλήσεων επικυρώνει την προσέγγισή μας για την οικοδόμηση ομάδων πωλήσεων υψηλών επιδόσεων που προσπαθούν να υπερβούν τους στόχους των εσόδων και να προσελκύσουν νέους πελάτες.»

Η SAP αναγνωρίστηκε επίσης, ως Ηγέτης στην έκθεση ‘2019 Gartner Magic Quadrant for Sales Performance Management καθώς και στην έκθεση ‘2018 Gartner Magic Quadrant for Configure, Price and Quote Application Suites’.

Μπορείτε να δείτε την έκθεση Gartner Magic Quadrant for Sales Force Automation report, εδώ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της SAP . Ακολουθήστε την SAP στο Twitter @sapHellasCyprus.

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

 

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr