Η SAP ανακηρύχθηκε ως ‘Ηγέτης’ στην έκθεση “The Forrester Wave™: Digital Experience Platforms, Q3 2019”

Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2019 — Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ανακηρύχθηκε ως ‘Ηγέτης’ στην έκθεση “The Forrester Wave™: Digital Experience Platforms, Q3 2019”. Η έκθεση, η οποία αξιολόγησε τους κορυφαίους παρόχους στην αγορά, αναφέρει συγκεκριμένα ότι το χαρτοφυλάκιο λύσεων SAP® C/4HANA «συνδυάζει τις εμπορικές συναλλαγές, τα δεδομένα των πελατών, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες cloud, εντός ενός μοναδικού κορυφαίου οργανισμού».

Σύμφωνα με την έκθεση, «η SAP είναι πολύ καλή στο B2C και B2B εμπόριο, στην ταυτότητα του πελάτη τη διαχείριση της πρόσβασης, καθώς και τη διαχείριση των API, σε σύγκριση με αντίστοιχες εταιρείες του κλάδου». Επίσης, η έκθεση αναφέρει ότι «η στρατηγική της SAP ξεχωρίζει, ειδικά όσον αφορά το όραμα της εταιρείας και το γεγονός ότι εξακολουθεί να διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών».

«Η αναγνώριση μας ως ‘Ηγέτη’ στον τομέα των πλατφόρμων ψηφιακής εμπειρίας (DXP) επικυρώνει τη στρατηγική και τις επενδύσεις μας για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας », δήλωσε ο Alex Atzberger, President, SAP Customer Experience. «Η SAP C/4HANA βοηθάει τις εταιρείες να αφουγκραστούν τους πελάτες τους, να κατανοήσουν τις προθέσεις τους και να εργαστούν για να δημιουργήσουν μία κορυφαία εμπειρία πελατών, σε όλο το φάσμα των πωλήσεων, των υπηρεσιών, του μάρκετινγκ και του εμπορίου».

Στην εποχή του Experience Economy, οι επιχειρήσεις πρέπει να προσφέρουν αξιόπιστες εμπειρίες για τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους ανά πάσα στιγμή. Για να διαχειριστούν και να προσφέρουν αυτές τις εμπειρίες με συνέπεια, οι οργανισμοί χρειάζονται τις κατάλληλες γνώσεις και την κατάλληλη πλατφόρμα για να μετατρέψουν τις εμπειρίες αυτές σε επιχειρησιακές αλλαγές. Η SAP βοηθάει την κάθε επιχείρηση να θέσει τον πελάτη στο επίκεντρο, συνδέοντας υπηρεσίες που προηγουμένως παρέχονταν από διαφορετικά κανάλια, με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελάτη. Και η SAP συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή επενδύοντας στις λύσεις πλατφόρμων ψηφιακής εμπειρίας (DXP).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έκθεση στο:“Forrester Wave™: Digital Experience Platforms” report.

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook & Twitter

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr