>

Η SAP διοργανώνει το “Data Summit for Digital Innovation 2019”

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2019 — H ημερίδα  SAP Data Summit for Digital Innovation διοργανώνεται και φέτος από τη SAP και την INTEL με στόχο να αναδειχθούν οι μεγαλύτερες καινοτομίες στον τομέα των τεχνολογικών λύσεων για τις επιχειρήσεις το 2019 και να παρουσιαστούν πραγματικά success stories ψηφιακού μετασχηματισμού από πολλούς διαφορετικούς τομείς βιομηχανίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στον χώρο εκδηλώσεων ‘Τζαφέρη 16’.

Η νέα ψηφιακή εποχή θέτει τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο επίκεντρο όσων επιχειρήσεων επιθυμούν να αναδειχθούν και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Στο  SAP Data Summit for Digital Innovation,  οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία  να ενημερωθούν για τις νέες αναδυόμενες τεχνολογίες και να μάθουν πώς μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής τους.  Κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων και εμπειρογνώμονες της SAP θα μιλήσουν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των λύσεων τεχνολογίας, καθώς και για τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει το χαρτοφυλάκιο της SAP σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομιλητές του SAP Data Summit for Digital Innovation θα συζητήσουν μια σειρά από θέματα, όπως το πώς η SAP βοηθά τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ‘έξυπνες’, τις δυνατότητες που προσφέρει το Data Science, την διευκόλυνση της καινοτομίας των επιχειρήσεων μέσα από τo SAP Cloud Platform καθώς και τις αναρίθμητες δυνατότητες που παρέχουν τα Analytics. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αποκλειστικά για την επιχείρησή τους απευθείας με τους ειδικούς και να μάθουν πώς μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι η καινοτομία κινείται με ταχύτητα φωτός και η SAP δίνει την ευκαιρία στις εταιρείες που το επιθυμούν να βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και την αίτηση εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ .

Ακολουθήστε τη SAP σε Facebook & Twitter.

 

Σχετικά με τη SAP

 

Η SAP  θέτοντας την εμπειρία των πελατών στο επίκεντρο και με τη δύναμη της Έξυπνης Επιχείρησης, είναι ο ηγέτης της αγοράς λογισμικού εφαρμογών για επιχειρήσεις, βοηθώντας εταιρείες κάθε μεγέθους και κλάδου να αξιοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους: Το 77% των παγκόσμιων συναλλαγών έχει αλληλεπίδραση με ένα σύστημα SAP. Η μηχανική μάθηση, το Internet of Things (IoT) και οι προηγμένες τεχνολογίες analytics μετατρέπουν τους πελάτες της SAP σε έξυπνες επιχειρήσεις. H SAP προσφέρει βαθιά επιχειρησιακή γνώση στους ανθρώπους και τους οργανισμούς και αναπτύσσει τρόπους συνεργασίας που τους βοηθά να προηγούνται του ανταγωνισμού τους. Απλοποιούμε την τεχνολογία για τις εταιρείες έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό μας όπως θέλουν – χωρίς προβλήματα. Οι end-to-end εφαρμογές μας δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους από 437.000 δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς και να κάνουν τη διαφορά. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών, συνεργατών, εργαζομένων και thought leaders, η SAP βοηθά τον κόσμο να λειτουργεί καλύτερα και βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/greece.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

    SAP Hellas V+O Communication
    Kα Αριάννα Μάντζιου Κoς Νίκος Πατρινός
    Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
   Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr