Οργανωτικές αλλαγές στην SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

O Βασίλης Τσαμαντάνης αναλαμβάνει τη θέση του Digital Business Services Director

 

Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2019 — Η SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανακοινώνει την αναβάθμιση του Βασίλη Τσαμαντάνη, ενός ικανού στελέχους με μακρόχρονη εμπειρία, στη θέση του Digital Business Services Director SAP Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας. Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η συνεχής επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων της, με στόχο να παραμένει στο επίκεντρο των εξελίξεων και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία προς τους πελάτες της.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

Ο Βασίλης Τσαμαντάνης, αναλαμβάνει τη θέση του Digital Business Services Director για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα

 

Ο Βασίλης  ξεκίνησε την καριέρα του στη SAP το 1997, αρχικά αναλαμβάνοντας θέση Συμβούλου, ενώ ακολούθησε μία μακρά επιτυχημένη πορεία σε νευραλγικές θέσεις της εταιρείας, όπου ηγήθηκε σημαντικών projects. Από το 2016 έχει αναλάβει τη θέση του Centre of Excellence Head, SAP Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας, όπου εργάστηκε συστηματικά με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη στις τρεις αυτές αγορές, υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες και την προώθηση των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Ως Digital Business Services Director θα είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της παροχής υπηρεσιών στους πελάτες της SAP με συνέπεια και εξαιρετική ποιότητα, καθώς και για την περαιτέρω επιτάχυνση της διείσδυσης της SAP στην αγορά της Ελλάδος, της Κύπρου και της Μάλτασ, μέσω της υλοποίησης στοχευμένων πρωτοβουλιών και της παροχής υποστήριξης με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

 

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas, Cyprus, Malta, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αναβάθμιση του Βασίλη Τσαμαντάνη, ενός ικανού στελέχους με πολυετή και αναγνωρισμένη πορεία στη SAP. Συνεχίζουμε να επενδύουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας, οι οποίοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας κάθε εταιρείας στη νέα ψηφιακή εποχή. Η στρατηγική και όλες μας οι προσπάθειες αποσκοπούν στην δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για τους πελάτες μας ».

 

Ο απερχόμενος Massimiliano Colicchio, μετά από μία επιτυχημένη πορεία στη SAP Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας, αναλαμβάνει νέο ρόλο, ως Service Sales Lead for Cluster Italy & Greece.

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook & Twitter

 

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr