H Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού υιοθετεί τις λύσεις SAP® SuccessFactors® για να υποστηρίξει το ανθρωπιστικό της έργο

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2019 —Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού  (ICRC) έχει εφαρμόσει τις λύσεις SAP® SuccessFactors® στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HCM) για να επιτύχει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών HR του Οργανισμού παγκοσμίως. Με την εφαρμογή των λύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο η Διεθνής επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιεί τον στόχο της να κάνει τις ζωές των εργαζομένων του Οργανισμού πιο εύκολες και πιο παραγωγικές.

Με την επιτυχημένη εφαρμογή της πλατφόρμας  SAP SuccessFactors HCM Suite, η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού είναι καταλλήλως εξοπλισμένη για την πρόσληψη ικανών εργαζομένων με τις απαραίτητες δεξιότητες. Οι εργοδότες λαμβάνουν τακτικά feedback σχετικά με την απόδοσή τους, ενώ έχουν και μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά τους στόχους εργασίας τους.  Οι λύσεις SAP SuccessFactors επιτρέπουν επίσης, την ταχύτατη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να έχει την δυνατότητα να  εντοπίζει ταχύτατα τα ικανότερα άτομα για την διαχείριση της εκάστοτε κρίσης που μπορεί να προκύψει.

«Οι λύσεις SAP SuccessFactors μας έχουν βοηθήσει να εκ-μοντερνίσουμε το HR, το οποίο με τη σειρά του, είναι σε θέση να εντοπίζει και να προσλαμβάνει άτομα που είναι εξειδικευμένα και πρόθυμα να παρέχουν ταχεία ανθρωπιστική ανταπόκριση στις ανάγκες των θυμάτων ανά τον κόσμο, βοηθώντας ταυτόχρονα να σωθούν ζωές,» δήλωσε ο Gherardo Pontrandolfi, ICRC director of Human Resources. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη SAP, καθώς στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς την διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού του οργανισμού μας καθώς και τις αντίστοιχες διαδικασίες κάτι το οποίο είναι πλέον εφικτό μέσω των λύσεων SAP® SuccessFactors® που βασίζονται στο cloud.»

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, που ιδρύθηκε το 1863 στη Γενεύη της Ελβετίας, έχει παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες, αναλαμβάνοντας δράση σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών που περιλαμβάνουν ένοπλες συγκρούσεις και βία.

«Το έργο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού είναι ανεκτίμητο, καθιστώντας κρίσιμο για τους εργαζομένους του Οργανισμού να αφιερώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην  εργασία τους», δήλωσε ο Greg Tomb, SAP SuccessFactors President. «Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού έχει ως αποστολή να θέτει τους ανθρώπους στο επίκεντρο, καθημερινά. Οι λύσεις μας βοηθούν στο να διασφαλιστεί ότι οι εργαζόμενοι της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού θα παραμείνουν στο επίκεντρο στο πλαίσιο του  ψηφιακού μετασχηματισμού του Οργανισμού, ώστε να μπορούν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν και άλλες πρωτοβουλίες, για τον μετασχηματισμό του HR και το αναδυόμενο εργατικό δυναμικό, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του SuccessConnect® 2019. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το SAP SuccessFactors website ή να επισκεφτείτε το  SAP News Center.

Ακολουθήστε μας σε Facebook & Twitter

 

Σχετικά με τη SAP

Η SAP  θέτοντας την εμπειρία των πελατών στο επίκεντρο και με τη δύναμη της Έξυπνης Επιχείρησης, είναι ο ηγέτης της αγοράς λογισμικού εφαρμογών για επιχειρήσεις, βοηθώντας εταιρείες κάθε μεγέθους και κλάδου να αξιοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους: Το 77% των παγκόσμιων συναλλαγών έχει αλληλεπίδραση με ένα σύστημα SAP. Η μηχανική μάθηση, το Internet of Things (IoT) και οι προηγμένες τεχνολογίες analytics μετατρέπουν τους πελάτες της SAP σε έξυπνες επιχειρήσεις. H SAP προσφέρει βαθιά επιχειρησιακή γνώση στους ανθρώπους και τους οργανισμούς και αναπτύσσει τρόπους συνεργασίας που τους βοηθά να προηγούνται του ανταγωνισμού τους. Απλοποιούμε την τεχνολογία για τις εταιρείες έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό μας όπως θέλουν – χωρίς προβλήματα. Οι end-to-end εφαρμογές μας δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους από 437.000 δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς και να κάνουν τη διαφορά. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών, συνεργατών, εργαζομένων και thought leaders, η SAP βοηθά τον κόσμο να λειτουργεί καλύτερα και βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/greece.

 

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-947395 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr