Νέα πιστοποίηση της DeltaSoft μέσω του προγράμματος SAP® PartnerEdge®

Εστιάζοντας στις λύσεις SAP SuccessFactors για τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

 

Λευκωσία – 17/12/2019 – Η SAP Κύπρου ανακοινώνει την επιτυχή αναβάθμιση της συνεργασίας της με τον υφιστάμενο SAP συνεργάτη DeltaSoft Ltd η οποία επιτεύχθηκε μέσω του προγράμματος συνεργατών SAP PartnerEdge.  Με την νέα πιστοποίηση και ως εξουσιοδοτημένος SAP συνεργάτης, η DeltaSoft είναι σε θέση να παρέχει προς τους πελάτες ολοκληρωμένες SAP λύσεις.

 

Η εταιρεία DeltaSoft  (www.deltasoft.eu) δραστηριοποιείται από το 2008 στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και  πληροφορικής με εξειδίκευση σε εφαρμογές στην περιοχή της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Μισθοδοσίας. Διαθέτοντας μία δυναμική ομάδα Συμβούλων και αξιοποιώντας τη πολυετή εμπειρία της, η DeltaSoft θέτει την ποιότητα στο επίκεντρο της επιχειρησιακής στρατηγικής της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. H επένδυση στην συνεχή εκπαίδευση των Συμβούλων της καθιστούν την DeltaSoft ένα σημαντικό και αξιόπιστο SAP συνεργάτη για τις κυπριακές επιχειρήσεις. Μέσω της πιστοποίησης αυτής η DeltaSoft παραμένει συνεπής με τη στρατηγική προτεραιότητα της για την παροχή των πλέον σύγχρονων ψηφιακών και τεχνολογικών δυνατοτήτων.

 

Η κορυφαία παγκοσμίως πλατφόρμα SAP SuccessFactors, είναι μια ολοκληρωμένη λύση που στοχεύει στην ψηφιοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών του ανθρώπινου δυναμικού των πελατών μας. Με τη λύση SAP SuccessFactors παρέχουμε σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη, κεντρική ψηφιακή πλατφόρμα, ενοποίηση όλων των διαδικασιών και πολιτικών των πελατών μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα, την ταχύτητα και τη διαφάνεια και προσφέροντας παράλληλα μια μοναδική εμπειρία εργασίας σε όλους τους εργαζομένους. Οι self-service δυνατότητες, σε συνδυασμό με το mobile application που παρέχει η λύση στη βασική έκδοση του SuccessFactors, εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη πρόσβαση των εργαζομένων στο σύστημα, από οποιαδήποτε συσκευή, παρέχοντας ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον εργασίας στους τελικούς χρήστες.

 

Μέσω του προγράμματος SAP PartnerEdge και ως SAP συνεργάτης, η DeltaSoft έχει πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εργαλείων και λύσεων για τους πελάτες της, καθώς το πρόγραμμα προσφέρει γνώση, τεχνογνωσία και την υποστήριξη που χρειάζεται για τη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης συνεργασίας που προάγει την αμοιβαία επιχειρηματική επιτυχία για την εταιρεία, τους πελάτες της και την SAP.

 

Το Οικοσύστημα των Συνεργατών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της SAP Κύπρου. Με σκοπό τη διατήρηση ποιοτικών συνεργασιών για την προώθηση των ολοκληρωμένων λύσεων της, η SAP Κύπρου δουλεύει στενά με τους συνεργάτες της, με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους.

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook & Twitter

–//–

 

Σχετικά με τη SAP

 

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

© 2019 SAP SE. All rights reserved.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 2237509, irene.christofides@sap.com

Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy