SAP a Számviteli szoftverbörzén

Budapest

Begin the quote... Azért döntöttünk idén is a részvétel mellett, mert a tavalyi tapasztalatok
alapján láttuk, hogy ezen a szakmai kiállításon minden látogató potenciális
ügyfél, aki már a jövő megoldásait keresi és ebben az SAP mindenképpen
partner
Pálfalvi György, az SAP ágazatvezetője ...end the quote

Idén 2003. február 4-5. között 11. alkalommal kerül megrendezésre a Számviteli Szoftverbörze. A kétnapos szakkiállítás átfogó képet nyújt a számviteli-ügyviteli szoftverek előállítóiról, forgalmazóiról és jó alkalmat biztosít a felhasználókkal való találkozásra.

Ennek a seregszemlének egyre növekvő népszerűsége miatt döntött úgy az SAP Hungary Kft. vezetése, hogy idén is részt vesz a kiállításon. Az SAP Hungary Kft. a Kulcsr@kész SAP-val, a kifejezetten a kis és közepes vállalatok számára kifejlesztett megoldásával jelentkezik a börzén. Erről a termékről érdemes tudni, hogy megalkotásakor az SAP több mint 20 000 installációjából leszűrt tapasztalatokra támaszkodott. Az általános igények alapján előzetesen elvégezték a rendszer beállítását, és ennek köszönhetően a folyamatok feltérképezésére és újraszervezésére fordított idő és költség jelentősen csökkent, így a mySAP Business Suite platform a KKV szektor számára is elérhetővé válik.

A Kulcsr@kész SAP azoknak a kis és közepes méretű termelő vagy kereskedő vállalkozásoknak készült, amelyek termelési vagy értékesítési folyamataik elvégzéséhez egy biztonságos vállalatirányítási rendszert igényelnek. A megoldáscsomag pontosan a középvállalatok igényeire van paraméterezve, szolgáltatásainak középpontjában a pénzügyi számvitel, a controlling, az eszközgazdálkodás, az anyaggazdálkodás, a szervizmenedzsment és az értékesítés modul, valamint egy internetes áruház áll.