Az SAP 2004-es budapesti partnertalálkozóján bemutatták az SAP Business Partner Awards díjazottait

Június 11, 2004 által SAP News 0

BudapestIdén Budapest adott otthont az SAP globális kis és középvállalati partnertalálkozójának. Az eseményre az SAP magas rangú tisztségviselői is ellátogattak, így többek között Leo Apotheker is, aki az SAP globális értékesítési csapatát irányítja, s az SAP igazgatótanácsának tagja.

Az ELTE konferencia központjában rendezett eseményen a tudás- és tapasztalatcsere, valamint az üzleti eredménynövelés állt fókuszpontban. A rendezvény keretében az SAP bemutatta a 2004-es Global SAP Business Partner Awards díjazottjait is. Az elismerést a világviszonylatban legjobb teljesítményt nyújtó kis- és középvállalati viszonteladó partnerek kapták. A globális partnertalálkozón 45 ország több mint 600 résztvevője jelent meg, hogy megismerkedjen az SAP kis- és középvállalatokra irányuló stratégiájának újdonságaival, az új termékfejlesztésekkel, a továbbfejlesztett értékesítési stratégiákkal, valamint tapasztalatokat cserélhessenek egymással.

A rendezvényen az SAP díjjal jutalmazta a világ legjobb kkv- üzletkötőit is: Gonzalo Velascot a mexikói Xamai-tól a mySAP All-in-One kategóriában, valamint Henrik Pedersent a dániai DDD Gruppen-től az SAP Business One kategóriában jutalmazták egyenként tízezer eurós díjjal, amiért a legtöbb ügyfelet szerezték meg a 2003-as évben.

A további négy kategória győzteseit az SAP több mint 430 mySAP All-in-One partnerétől és 530 Business One partnerétől beérkezett jelölések alapján választották ki:

 • A “Legjobb SAP partner” díjat azoknak a partnereknek ítélik oda, akik a legtöbb új SAP ügyfelet toborozzák, valamint
  jelentős szoftver licenc bevételhez juttatják az SAP-t. A díjat idén a mySAP All-in-One kategóriában a spanyol Grupo Seidor
  érdemelte ki, az SAP Business One kategóriában pedig a DDD Gruppen.
 • “Az év újonca” címet az SAP-val eltöltött első évük során legnagyobb árbevételt produkáló partnerek között osztották ki:
  a mySAP All-in-One díjazottja a mexikói Xamai, az SAP Business One nyertese pedig a dán BizTeam A/S
 • “A legjobb teljesítmény” díjat az új ügyfeleknek nyújtott magas színvonalú szolgáltatásért – beleértve ebbe a rövid
  bevezetési időt és egyéb hatékonysági kritériumokat – a mySAP All-in-One partnerek közül a portugál Aceplus, a brit
  Chelford Group, a holland PinkRoccade, a német pmc GmbH, valamint a holland Process Partner AG nyerte el. Az SAP
  Business One partnerek közül a norvég Biz-One, az olasz CD Group, a finn SecIT, a portugál Tracy IT és a svájci Steffen
  Informatik AG kapott elismerést.
 • A leginnovatívabb és leghatékonyabb értékesítési technikák alkalmazásáért járó “KKV kreatív díj” kategória nyertesei a
  mySAP All-in-One partner kategóriában a belga Delaware Consulting, az SAP Business One kategóriában pedig a német
  Straton IT-Consulting AG lettek.