Legnagyobb versenytársával működik együtt az SAP

Július 14, 2004 által SAP News 0

SAP Business One megoldáscsomaggal bővíti portfolióját a Volán Elektronika

BudapestA kis- és közepes vállalatok üzleti igényei alapján fejlesztett SAP Business One (SBO) megoldáscsomag kora őszre tervezett hazai bemutatkozása nyitányaként az SAP Hungary Kft. és a Volán Elektronika Rt. bejelentette, hogy partnerségi megállapodást kötött az SBO értékesítése terén. Ennek értelmében a Volán Elektronika, amely a legnagyobb hazai üzleti alkalmazásfejlesztő vállalat, idén ősztől már az SAP Business One megoldáscsomagot ajánlja – saját Libra3S modulokkal kiegészítve – meglévő és potenciális ügyfeleinek.

Az SAP és a Volán Elektronika partnerségéből leginkább az ügyfelek profitálhatnak, hiszen a Volán Elektronika az általa fejlesztett Libra erősségeit az SAP Business One megoldással egészíti ki, így valamennyi gazdálkodó szervezet versenyképessége fokozható, s elősegíthető, hogy a kis- és közepes vállalkozások is megfeleljenek az EU csatlakozás által támasztott követelményeknek.

A világ egyik legjelentősebb üzletiszoftver fejlesztő vállalata és a Volán Elektronika bejelentett együttműködése különös jelentőséggel bír a tekintetben is, hogy a két cég mindeddig komoly versenytársként tekintett egymásra a közepes és nagyvállalati piacon. Az IDC 2004- es felmérése szerint az SAP az ERP piacon a licenszeladások tekintetében az elso (43,8%-os részesedéssel), míg a Volán Elektronika 9,3 %-os piaci részesedéssel a második helyet foglalja el.