2004. június 1-től Dudits Ádám tölti be az SAP Hungary Kft. Corporate Affairs (vállalati kapcsolatok) igazgatói pozícióját

Július 29, 2004 által SAP News

Budapest

<img src="/hungary/images/DuditsAdam.jpg"

Dudits Ádám,
Corporate Affairs igazgató

2004. június 1-től Dudits Ádám tölti be az SAP Hungary Kft. Corporate Affairs (vállalati kapcsolatok) igazgatói pozícióját. A szakember korábban a vállalat PR és marketing igazgatói tisztségét töltötte be. Új feladatkörébe az Európai Unióhoz, a pályázatokhoz és lobbytevékenységhez kapcsolódó tevékenységek irányítása tartozik, emellett az SAP Hungary kormányzati kapcsolatainak koordinálása és a leányvállalat érdekeinek lehető legjobb érvényesítése az SAP egész világot behálózó vállalati struktúrájában.

Dudits 1995 és 1997 között az ÁPV Rt. szóvivője volt, majd a Deloitte & Touche-nál marketing területen eltöltött 2 év után, 1999-ben érkezett az SAP-hez, ahol key account managerként, 2000.-től pedig PR és marketing igazgatóként tevékenykedett.

Felsőfokú tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen végezte, ahol marketing szakközgazdász diplomát szerzett.

Nős, két gyermek édesapja. Hobbija az utazás.