A Howrey ügyvédi iroda SAP© szoftverek és a Sun Microsystems segítségével tartja fenn professzionális szolgáltatásai minőségét és nyereségességét

Integrált jogi megoldás ügyvédi irodáknak az SAP-tól

SAP AG (NYSE: SAP)Az SAP AG (NYSE: SAP) bejelentése szerint a világ 100 legnagyobb ügyvédi irodája között számon tartott, egyesült államokbeli székhelyű Howrey Simon Arnold & White LLP az SAP for Professional Services alkalmazáscsomagot választotta annak az integrált technológiai platformnak az alapjául, amellyel globális ügyfélkapcsolatait és nyereségességét kívánja javítani. Az SAP for Professional Services és a Sun Fire Systems megoldások révén a szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos és a trösztellenes törvényre, illetve nemzetközi jogvitákra szakosodott iroda továbbfejlesztheti stratégiai és működési folyamatait, új piacokra léphet be és kibővítheti szolgáltatáskínálatát.

A Howrey Simon első lépésként felismerte, hogy a sikeres működéshez pontosabban kell mérnie és kontrollálnia tevékenysége üzleti szempontból kritikus mutatószámait és gondoskodnia kell erőforrásai optimális felhasználásáról. Ezután hozzáfogott két, a maga nemében kiváló megoldás teszteléséhez, ám az így létrejött széttagolt technológiai környezet nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A kudarcot követően a Howrey konzultált az SAP régi partnere, a Sun Microsystems (Nasdaq: SUNW) szakembereivel, akik az SAP-t javasolták számára. A régi rendszerek konszolidálása és a folyamatok SAP for Professional Services alkalmazásokkal történő egységesítése révén a Howrey kiiktathatja működéséből a redundáns lépéseket, átláthatóbbá teheti üzleti tevékenységét, pontosabb üzleti elemzéseket és értékeléseket készíthet, továbbá csökkentheti az adminisztratív és rutinfeladatokra fordított időt. Így munkatársai minden energiájukat a kiszámlázható, produktív feladatokra és az értékes ügyfélkapcsolatok építésére összpontosíthatják.