Henning Kagermann, az SAP vezérigazgatója nyitja meg a világ legnagyobb informatikai szakkiállítását, a CeBIT 2005-öt

Január 25, 2005 által SAP News 0

Walldorf (Németország)Az SAP AG (NYSE: SAP) bejelentette, hogy idén vezérigazgatója nyitja meg a világ legnagyobb informatikai szakkiállítását, a CeBIT-et. A nyitóbeszéd megtartására hagyományosan az ágazat valamely prominens személyisége kap felkérést. A rendezvény előestéjén zajló nyitóünnepségen Henning Kagermann a vállalatok és a gazdaság jövőbeni helyzetét vázolja majd fel, és kitér arra is, miként ösztönözheti az informatika az innovációt és növekedést.

A vállalat arról is beszámolt, hogy az idei CeBIT-en teljesen megújult standokkal jelenik meg, amelyek kialakítása a vállalat nyitottsággal és egyszerű integrációval kapcsolatos koncepcióját tükrözi majd, és bemutatja az SAP kis-, közép- és nagyvállalati ügyfeleknek szánt megoldásait. Az SAP a 2005. március 10. és 16. között Hannoverben sorra kerülő CeBIT 2005 legnagyobb kiállítóinak egyike. A vállalat standjai a kiállítás különböző pontjain tekinthetők meg:

  • központi stand: 4-es csarnok, D12-es és D28-as stand
  • az SAP üzleti partnerei, megoldások KKV-knek: 4-es csarnok, D28-as stand
  • megoldások a közigazgatás szereplői részére: 9-es csarnok (Public Sector Parc), E37-es stand
  • megoldások pénzügyi szolgáltatóvállalatok részére: 17-es csarnok (Banking & Finances), A 01.1-es stand

Bár az érdeklődők közel 30 vertikális piac SAP® megoldásairól tájékozódhatnak a kiállításon, az SAP a mySAP™ ERP-t, piacvezető ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) megoldásait, valamint az SAP NetWeaver™ integrációs és alkalmazásplatformot választotta a CeBIT 2005 központi témájául. A vállalat a mobil üzleti technológia és a rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) területén elért eredményeiről is beszámol.