A ProgEn Kft. elnyerte az SAP Business One minősített partneri címet

Az egyik legnagyobb hazai ERP-fejlesztővel működik együtt az SAP

BudapestAz SAP Hungary Kft. ma bejelentette, hogy a ProgEn Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft. eleget téve a magas szakmai követelményeknek elnyerte az SAP Business One partneri minősítést. Míg a nagyvállalatok számára az SAP közvetlen értékesítési módszerrel adja el termékeit, addig a kkv szektor által igénybe vehető termékek a szigorú minősítésen átesett partnereken keresztül kerülnek értékesítésre. Ehhez a körhöz csatlakozott most a ProgEn Kft. Az 1992-ben alapított cég, amely a saját fejlesztésű Nagy Machinátor és sERPa integrált vállalatirányítási rendszerek forgalmazásával és folyamatos fejlesztésével alapozta meg sikereit a kis- és középvállalati piacon, mára mintegy 1600 ügyféllel büszkélkedhet. Az SAP, amely tavaly novemberben vezette be a kifejezetten a kkv- szektornak kifejlesztett SAP Business One-t, a ProgEn Kft-ben olyan partnerre talált, akivel együttműködve testre szabott megoldásokat tud kínálni a hazai kis- és közepes vállalkozások számára. Az SAP Business One értékesítési hálózat legújabb tagja értékesítő partnereként a vidéki irodákkal (Debrecen és Pécs) is rendelkező ProgEn Kft. nagyban profitálhat az SAP nemzetközi tapasztalataiból, míg az SAP a helyi igényeket kiválóan ismerő ProgEn hazai piacon megszerzett átfogó ismereteit hasznosíthatja.

A mai, gyorsan változó üzleti környezetben már a kisvállalkozásoknak is olyan integrált vállalati megoldásra van szükségük, amely egyetlen teljes forrásból biztosítja a fontos döntések meghozatalához szükséges információkat. Ezt nyújtja az SAP Business One, amelyet a kisvállalkozások egyedi igényei szerint alakított ki az SAP. Az alkalmazás kiterjed mindazon kulcsfontosságú funkciókra, amelyek a vállalatvezetéshez elengedhetetlenül szükségesek, beleértve a könyvelést, a banki ügyintézést, az ügyfélkapcsolat-és szállítókezelést, továbbá a beszerzési, értékesítési és elemzési folyamatokat is. Az SAP Business One ideális kezdőpont olyan kisvállalkozások számára, amelyek nyitottak, és készen állnak arra, hogy kihasználják az üzleti szoftverek kínálta versenyelőnyöket.

„Portfolióbővítésként egy olyan korszerű nemzetközi szoftvert kerestünk, ami a mi és ügyfeleik szakmai igényeinek is megfelel. Ilyen a SAP Business One érkezéséig nem is volt a piacon.” – nyilatkozta Komáromi Sándor, a ProgEn Kft ügyvezető igazgatója. „Biztos vagyok benne, hogy felhasználóinknak is számos előnyt nyújtó, gyümölcsöző együttműködést tudunk megvalósítani az SAP-val. Reményeink szerint ez a kapcsolat magasabb szintre is léphet, hiszen az SAP Business One az a termék, amelyet nem csupán értékesíteni, de továbbfejleszteni is érdemes, így saját „add-on”-ok elkészítését is tervezzük.” – tette hozzá.

Az SAP Business One szoftver jellemzője, hogy könnyen, rövid idő alatt telepíthető, és a telepítés után azonnal használatba vehető. A szoftver jól strukturált felépítése és átlátható, grafikus felülete egyszerű, hatékony felhasználást biztosít. Ennek eredményeként a bevezetés és oktatás költségei lecsökkennek.

„Az SAP Hungary Kft. és a ProgEn Kft. alapvető célkitűzései megegyeznek abban, hogy a kis és közepes vállalatok informatikájához hatékony, komplex, gazdaságosan bevezethető és üzemeltethető megoldásokat nyújtsanak. A ProgEn Kft. magasan képzett szakemberei garanciát nyújtanak a magas szakmai színvonalra, melyből közös ügyfeleink üzleti előnyt kovácsolhatnak.” – üdvözölte a bejelentést Kelemen Róbert, az SAP Hungary Kft. SMB üzletágának vezetője.

A ProgEn Kft-ről
A ProgEn Mérnöki Fejlesztõ és Szolgáltató Kft. már 1992 óta meghatározó szereplője a magyar számítástechnikai piacnak. Vállalkozásuk fő tevékenységi köre integrált számítástechnikai rendszerek létrehozása, telepítése és üzemeltetése. Vezetõ termékeik a Nagy Machinátor és a sERPa integrált vállalatirányítási rendszerek, melyek már több mint 1600 gazdálkodó szervezetnél üzemelnek szerte Magyarországon. Emellett foglalkoznak hardver értékesítéssel, grafikai/web-design munkákkal és Panasonic márkaszervizként is üzemelnek. sERPa® 3.0 rendszerünk 2004-ben és 2005-ben is elnyerte a CHIP magazin könyvelőprogram tesztjén a tesztgyőztes címet. A cég 1999-től rendelkezik ISO minősítéssel.