Az SAP Hungary Kft. új KKV marketing menedzsert üdvözöl csapatában

BudapestAz SAP Hungary ma bejelentette, hogy a jövőben Karkiss Gergely (29) felel majd a kis- és középvállalati SAP vállalatirányítási megoldások marketing támogatásáért. Az SAP számára kiemelkedő fontosságú KKV- szektor marketing felelőseként a menedzser elsődleges feladata a kisvállalatok számára kifejlesztett SAP Business One, valamint a középvállalatoknak kínált mySAP All-in-One megoldáscsomagok értékesítésének marketing oldalról történő segítése lesz, szoros együttműködésben az SAP kis- és középvállalati értékesítő csapatával.

A szakember karrierjét 1999-ben a Konica Minolta Magyarország Kft-nél kezdte, ahol több területen is tapasztalatot szerzett: kezdetben kereskedelmi tanácsadóként, később termékmenedzserként tevékenykedett, majd 2005. szeptemberéig a cég marketing vezetői posztját töltötte be.

Karkiss Gergely felsőfokú tanulmányait a Nyugat-Magyarországi Egyetemen végezte, ahol mérnöki diplomát szerzett. Szabadidejében sportolni és olvasni szeret leginkább.

Az SAP-ról
Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítója*. Jelenleg 120 ország több mint 27 000 vállalata mintegy 91 500 telepített példányt futtat az SAP® szoftvereiből – a kis- és középvállalatok szükségleteire szabott megoldásoktól kezdve a globális szervezetek működésének minden szintjét lefedő, átfogó alkalmazáscsomagokig. Az innovációt és a változások követését támogató SAP NetWeaver™ platformra épülő mySAP™ Business Suite elemei világszerte számos vállalatot segítenek hozzá ügyfél- és partnerkapcsolatai fejlesztéséhez, üzleti működése ésszerűsítéséhez és ellátási lánca hatékonyságának növeléséhez. Az SAP ágazatspecifikus megoldásai több mint 25 ágazat – köztük például a csúcstechnológia, a kiskereskedelem, az államigazgatás és a pénzügyi szolgáltatószektor – egyedi üzleti folyamatait támogatják. Az ötvennél is több országra kiterjedő leányvállalat-hálózattal rendelkező cég részvényeit „SAP” ticker-kód alatt több tőzsdén – köztük a frankfurti és a New York-i börzén – is jegyzik.

(*) Az SAP definíciója szerint az üzleti szoftvermegoldások körét az integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek és a kapcsolódó szoftvermegoldások (ellátásilánc-kezelő, ügyfélkapcsolat-kezelő, termékéletciklus-kezelő és beszállítói kapcsolatkezelő alkalmazások) alkotják.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon immár csaknem másfél évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (a mySAP All-in-One és az SAP Business One megoldáscsomag) bármilyen méretű, bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A több, mint 140 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.