Erősíti kkv- presales csapatát az SAP

BudapestAz SAP Hungary Kft. bejelentése alapján a 2006-os évnek megerősített kis- és középvállalati presales csapattal vág neki a hazai informatikai piac egyik legnagyobb szoftvercége. Az SAP-hoz csatlakozó két szakember, Tracsek Ferenc és Csiszár Gabriella az SAP szoftver átfogó ismeretével és több éves szakmai tapasztalatával segíti az SAP-t abban, hogy magasabb színvonalú tanácsadási szolgáltatást nyújthasson leendő kis- és középvállalati ügyfelei számára. A presales terület kibővítése egyben az értékesítést megelőző tanácsadásnak a szervezeten belüli kiemelkedő fontosságát is jelzi.

Tracsek Ferenc immár hetedik éve az SAP üzleti intelligencia szakértője. 2006. január 1-től az SAP presales csapatát erősíti elsősorban BW, SEM és CRM területeken. 2000-ig a Fővárosi Vízművek Rt-nél dolgozott, mint SAP-s modulgazda, itt ismerkedett meg a BW elődjével az SAP vezetői információs moduljával (EIS). Pályafutását a UNITIS Rt-nél folytatta, ahol számos BW és SEM projektben vett részt, 2000 óta oktat az SAP akadémia BI területén.

Csiszár Gabriella 1998-ban végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. Pályakezdőként a Budapesti Erőmű Rt-nél helyezkedett el számviteli területen. Itt sajátította el a pénzügyi és számviteli folyamatok gyakorlati ismereteit. 1999-2000-ben kulcsfelhasználóként részt vett az SAP rendszer bevezetésében az Erőműnél, itt találkozott először az SAP-val. 2001. januártól a KPMG-nél SAP vezető tanácsadóként tevékenykedett. Számos SAP bevezetési projektben vett részt, mint tanácsadó, valamint szakmai vezető és integrációs tanácsadó. 2005. decembertől az SAP Hungary csapatában dolgozik presales területen.

Az SAP-ról
Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítója*. Jelenleg 120 ország több mint 29 800 vállalata mintegy 100 600 telepített példányt futtat az SAP® szoftvereiből – a kis- és középvállalatok szükségleteire szabott megoldásoktól kezdve a globális szervezetek működésének minden szintjét lefedő, átfogó alkalmazáscsomagokig. Az innovációt és a változások követését támogató SAP NetWeaver™ platformra épülő mySAP™ Business Suite elemei világszerte számos vállalatot segítenek hozzá ügyfél- és partnerkapcsolatai fejlesztéséhez, üzleti működése ésszerűsítéséhez és ellátási lánca hatékonyságának növeléséhez. Az SAP ágazatspecifikus megoldásai több mint 25 ágazat – köztük például a csúcstechnológia, a kiskereskedelem, az államigazgatás és a pénzügyi szolgáltatószektor – egyedi üzleti folyamatait támogatják. Az ötvennél is több országra kiterjedő leányvállalat-hálózattal rendelkező cég részvényeit “SAP” ticker-kód alatt több tőzsdén – köztük a frankfurti és a New York-i börzén – is jegyzik. (További információ://www.sap.com.)

(*) Az SAP definíciója szerint az üzleti szoftvermegoldások körét az integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek és a kapcsolódó szoftvermegoldások (ellátásilánc-kezelő, ügyfélkapcsolat-kezelő, termékéletciklus-kezelő és beszállítói kapcsolatkezelő alkalmazások) alkotják.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon immár csaknem másfél évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (a mySAP All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A több, mint 140 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.
További információ: www.sap.hu

További információ:
SAP Hungary Kft.
Csörsz u. 41.
H-1124
Budapest