A vezető összefogás

Az SAP és az Audi új összefüggésbe helyezi a vezetés fogalmát

BudapestAz SAP Hungary Kft. és az Audi bejelentette, hogy közös kampányt indít a néhány száz millió és pár milliárd forint közötti éves árbevételű kis- és középvállalati cégek (kkv) körében. A vállalatirányítási rendszerek piacán vezető szerepet betöltő SAP Hungary Kft. és Magyarország egyik vezető márkája, az Audi egyesíti erőit annak érdekében, hogy a magyar kkv-k is hozzájuthassanak a legfejlettebb technológiákhoz. A három hónapos, az idei év decemberében záruló kampány keretében az új SAP Business One licenszet vásárló ügyfelek között egy új Audi TT Coupé egyéves használati jogát sorsolják ki. A nyereményt a kampány záróeseményén, január hónapban ünnepélyes keretek között sorsolják ki.

A cégek életében két fontos tényező játszik szerepet a siker elérésében: ezek egyike a megfelelő informatikai rendszer, mely arról gondoskodik, hogy minden információ a megfelelő helyen, a megfelelő időben, minőségben és mennyiségben álljon az illetékesek rendelkezésére. A másik nélkülözhetetlen tényező, az autó pedig azért hivatott felelni, hogy a munkatársak fizikailag is eljuthassanak a megfelelő helyekre, mégpedig biztonságosan és gyorsan.

“A vezetés kulcsfogalom az üzleti életben. A cégek vezetői arra törekszenek, hogy vállalatuk vezető szerepet töltsön be a piacon, ehhez nyújt segítséget az SAP, míg az Audi TT a vezetés élményével ajándékozza meg őket. Ily módon az SAP és az Audi együttműködése formabontó a magyar piacon.” – nyilatkozta a kampány kapcsán Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az SAP Business One integrált vállalatirányítási megoldást kifejezetten kis- és közepes méretű vállalatok számára tervezték. Valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviztevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen használható, hatékony SAP Business One az üzleti felhasználók kezébe adja az irányítást, úgy, hogy ellátja őket a sikeres üzleti döntések meghozatalához szükséges kulcsfontosságú, naprakész információkkal.

Az SAP Business One bármely kkv számára megfizethető, így bevezetése gyorsan megtérül. Használata egyszerű, hiszen felhasználóinak egységes, magától értetődő környezetet kínál, amely gyorsan elsajátítható.

“Nagy öröm számunkra, hogy együttműködhetünk az SAP-val, hiszen a saját területükön ők is prémium terméket kínálnak, akárcsak az Audi. További kapcsolódás pont, hogy a győri Audi gyárban is SAP program adja az informatikai hátteret, így a tulajdonképpen a “TT nyereményautó” gyártási folyamatában is megjelenik az SAP.” – nyilatkozta az együttműködés kapcsán Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója.

Az Audi TT Coupé modellről
Igazi kultuszautó és jelkép – az Audi TT már 1998 őszi bemutatóját követően azonnal meghódította a sportkupék szegmensét, ezzel is tovább fényesítve a márka imázsát. Most a sikeres típus második generációját üdvözölhetjük; az új Audi TT Coupé a színtiszta dinamizmus megtestesítője – formavilágában, motorjai és menetteljesítménye tekintetében egyaránt. Az új Audi TT karosszériája az Audi Space Frame könnyűszerkezetes építési mód szerint készült, és jelenleg kétféle benzines motorral elérhető. A 2.0 TFSI aggregát – amelyet két, egymást követő évben is az év motorjának választottak – 147 kW (200 LE) teljesítményével 6,4 másodperc alatt gyorsítja az autót álló helyzetből 100 km/h sebességre. A 3.2 V6 erőforrás 184 kW (250 LE) teljesítményével még erőteljesebben húz, utasát 5,7 másodperc alatt gyorsítja 100 km/h sebességre.

Az Audiról
Az Audi évtizedek óta az egyik leginnovatívabb autógyártó, amit bizonyít az állandó négykerékhajtás, a teljesen horganyzott karosszéria és az alumínium karosszéria sorozatgyártásba történt bevezetése. Az Audi megalapítója August Horch (1868-1951) volt. A kovács szakmát tanult fiatalember 1904-ben alapította az August Horch Motorgépjármű gyárat a Kelet-Németországban található Zwickauban. 1907-ben gurult az utakra az első hathengeres jármű. Kiváló minősége ellenére a cégnek anyagi gondjai lettek, mire 1909-ben új céget alapított Horch, amit nevének latin fordítása után Audinak nevezett. Egy év múlva versenyek sorait nyerték az Audi autók és ő vezette be 1921-ben az első balkormányos és középső sebességváltós autókat.

1932-ben alakult meg az Auto Union az Audi, a DKW, a Horch és a Wanderer márkák összeolvadásaként, ezért lett a vállalat szimbóluma négy, egybe fonódó karika. Ferdinand Porsche fejlesztette az Auto Union motorjait, így ő is nagy szerepet vállalt a márka sikerében. 1949 után Ingolstadt lett az Auto Union központja. 1958-ban a Mercedessel kötött szövetség hat év után szétesett, mivel az Auto Union vezetősége továbbra is a kétütemű motorokat részesítette előnyben. Az Auto Union fő részvényese, Friedrich Flikk szoros kapcsolatokat ápolt Heinrich Nordhoffal, a VW vezetőjével, aki 1965-ben átvette a négykarikás márkát.

1969-től Audi NSU Auto Union névre változtatták a cég nevét az NSU beolvadása után, amit 1985-ben Audira egyszerűsítettek. A részben galvanizált Audi 80-as 1972-ben új távlatokat nyitott az autógyártásban, és az Audi 200 5T 1980-as bevezetése sikeresen bevezette az Audi márkát a felső osztályba. Az Audi quattro® állandó összkerékhajtása megjelenésekor világszenzáció volt, amit az Audi alkalmazott először sorozatgyártásban készülő autó esetében, és nem csak a rali világában.

További információ: www.audi.hu

Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.
H-1139 Budapest, Fáy u. 27.